To je to što me zanima!

Trgovac ljudima brutalno pretukao ženu pred sudom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tasimu Kučeviću prišla je teta djevojke koju je silio na prostituciju, a koja se zatim ubila. Opalio joj je šamar shvativši da ona nije novinarka
Vidi originalni članak

Tasim Kučević osuđen je u utorak na sudu u BiH na 12 godina zatvora te 280.000 konvertibilnih maraka kazne (oko 1,120.000 kuna) zbog organiziranoga kriminala, trgovine ljudima i navođenja na prostituciju. Prije no što je saslušao presudu Prizivnog vijeća, u dvorištu zgrade brutalno je izudarao tetu jedne od svojih žrtava. Almira Čajić objesila se 1998. godine, dvije godine nakon što ju je Kučević odveo u Italiju i tamo silio na prostituciju. Tjedan dana prije samoubojstva navodno je majci rekla da se vraća kući. Njena teta M.S. prišla je Kučeviću. Navodno je u početku mislio da je riječ o novinarki, a shvativši da je riječ o tetki jedne od svojih žrtava, opalio joj je šamar. Novinarka Federalne televizije Vlada Duran pokušala je pomoći nesretnoj ženi, no Kučevićevi tjelohranitelji su zatim napali novinarku. Premlatio je nesretnu ženu i hladnokrvno ušetao u zgradu suda saslušati presudu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kauboj91 22.04.2009.

    Koje djubre od covjeka, dignuti ruku na zensko... A i policajci su teski kreteni, stoje koda se nista ne desava... Skontaj to... Alaa ma ne treba njega bas ubiti, to je preblaga kazna. Muciti polako i bolno... Na isti nacin pa i gore od toga.

  • aura 22.04.2009.

    Pa valja i za ovo smeće postoji mrak i infaracrvena pucaljka da ga zauvijek uspava jer drugo ni ne zaslužuje. A žena je vjerojatno impulsivno mu pristupila, valjda joj je živac proradio i nije ni bila svesna koliko je gad.

  • marna 22.04.2009.

    Tip se ponaša po pravilima \"balkanskog predatorskog društva\" ; jači mlati, iskorištava i ubija slabijeg...... Tko nam je kriv ako smo djeca ili samo obične žene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare