To je to što me zanima!

Trenerica zumbe držala bordel u studiju, tajno snimala klijente

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mediji su otkrili kako je uživatelja njezinih usluga bilo više od 150, a među njima su stanovnici gradića Kennebunka. Na popisu su i ugledni građani iz Portlanda
Vidi originalni članak

Instruktorica zumbe iz američke države Maine Alexis Wright (29) snimila je svoj golišavi ples u studiju u kojem drži treninge, a na temelju njega je otkriveno kako je pružala seksualne usluge podužoj listi klijenata, piše Reuters.

Policija je obavila dio popisa klijenata, ali bez adresa i datuma rođenja. Mediji su otkrili kako je uživatelja njezinih usluga bilo više od 150, a među njima su stanovnici gradića Kennebunka. Mještani su zgroženi otkrićem. Na popisu je dio klijenata i iz okolnih mjesta, a najviše ih je iz Portlanda te država Massachussets i New Hampshire. Mediji navode i kako je većina njih oženjena ili u dužim vezama, a otkriveno je kako su među njima  poznati odvjetnici, pripadnici policije i drugi ugledni građani.

Alexis i njezin pomagač Mark Strong Sr. su optuženi za prostituciju i podvođenje u studiju. Optuženi su i za tajno snimanje spolnih odnosa s klijentima.

Kako piše Reuters, ostatak imena s popisa vjerojatno će biti objavljen 26. listopada. Poručnik Anthony Burpee koji radi na slučaju, rekao je kako u svojoj cijeloj karijeri nije naišao ni na jedan slučaj prostitucije u gradiću. 

- Ovo je Kennebunk, gradić za odmor i slanje razglednica. Svakako bismo više voljeli da je prostor za ovakve aktivnosti iznajmila negdje drugdje - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • banankovanko 30.10.2012.

    kad je prvenstvo uzumbi?

  • Baraxp 23.10.2012.

    bome bi i ja probo tu zumbu ;)

  • recina 22.10.2012.

    ja uvati babu doru zumba zumba okreni joj dupe k moru zumba zumba....necu dalje il ce doc postovani.. a jel od kad do kad ona vrsi taj upis za tecaj da se i ja malo naucin p....

Komentiraj...
Vidi sve komentare