To je to što me zanima!

Tražila ulicu na karti, a našla sliku zaručnika kako je vara

Na žalost nesretne djevojke, do jučer voljeni Aleksandar naglo se našao u pjesmi Novih fosila napisanoj davne 1981. godine. 'E, moj Saša, gdje je sada ljubav naša?'
Vidi originalni članak

Marina Voinova tražila je putem panoramskih kamera ulicu u Permu, pa našla ono čemu se najmanje nadala u tom trenutku - fotografiju zaručnika Aleksandra na kojoj grli svoju bivšu djevojku.

Suočen s dokazom, voljeni se Saša nije ni pokušao izvući iz neugodne situacije, pa je Marinina višegodišnja veza umjesto u braku završila u gorkim suzama.

- Shvatila sam u tom trenutku da ga više ne želim vidjeti, a kamoli s njim graditi vezu - izjadala se nesretna djevojka tamošnjim novinarima, koji su provjerili ima li preljubnik pravo tužiti tvrtku Yandex čije su ga panoramske kamere snimile.

- Prisutnost prolaznika na fotografijama nije u suprotnosti s ruskim zakonom. Naravno, ako korisnik želi da se određena fotografija makne, može nam poslati razlog zašto da to učinimo, no u tri godine djelovanja bilo je jako malo takvih prijava. Baš naprotiv, ljudi su uglavnom sretni kada se ugledaju na slici - pojasnila je menadžerica tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 11.07.2015.

    kod nas u naselju cura petkom , a u subotu svadb, obavijestila roditelje da se nece udati. u svakom slucaju bolje dan prije nego dan kasnije

  • Eva B. 11.07.2015.

    Auuuuu stvarno nigdi nisi siguran vise ove kamere po svuda odoh u sumu hahahahaha

  • magija 1 11.07.2015.

    Čemu tužiti tvrtku? Idiot...zašto je varao zaručnicu? Sam je kriv. Nije ga tvrtka koja snima natjerala da joj bude statist sa bivšom curom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare