To je to što me zanima!

Transvestit: Bit ću zvijezda, bez obzira što nemam noge

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Piyah Martell (19) rodila se sa skraćenom kralježnicom i minijaturnim nogama. To je neće spriječiti da postane zvijezda. Već ima fanove. Rodila se kao muškarac
Vidi originalni članak

Amerikanka iz Sacramenta, Piyah Martell (19) ima sindrom kaudalne regresije, rijetki poremećaj u kojem se kralježnica i noge nisu normalno razvile u maternici. Piyah snima spotove na pjesme diva poput Mariah Carey i Beyonce i već ima gomilu obožavatelja na Facebooku, Twitteru i Myspaceu. Rodila se kao Pedro Martell, ali je s 15 godina obavijestila obitelj kako se želi šminkati i odijevati kao djevojka. Sada se treba odlučiti želi li početi s hormonskom terapijom kako bi počela tjelesnu transformaciju. Sa sedam godina ostala je bez majke Mary, a u školi su je maltretirali jer je drugačija.

- Rodila sam se kao dječak, ali u glavi sam bila djevojčica. Oduvijek sam znala da sam drugačija - rekla je Piyah. Majka ju je tretirala jednako kao i brata Angela (21) i kaže kako ju je to i očvrsnulo.

- Odgojila me kao normalno dijete. Nisam shvaćala da sam drugačija - dodala je. Shvativši da ne može koristiti noge, počela se kretati na rukama. Sada se ponekad kreće u kolicima kako se ne bi umorila, a i tako joj je lakše u školi.

- Dok sam bila mlađa, željela sam biti kao drugi. Trebalo mi je puno vremena da postanem ponosna na to što jesam - rekla je Piyah. Odmalena je voljela pjevati i plesati. Mariah Carey joj je idol, ali ne želi biti poput nje. Želi biti svoja. Otac Pete (62) se opet oženio za najbolju prijateljicu Brendu (62) dok je Piyah imala 15 godina. Opet je imala obitelj, piše Daily Mail. Brenda joj je i bila najveća podrška u tranziciji. Umrla je prije dva tjedna od raka pluća.

- Bilo mi je strašno! Nadala sam se do zadnjeg trena da će se izvući. Ona bi željela da ostvarim svoje snove. Sada sam još odlučnija da ću postati pjevačica, zbog Brende - dodala je. Iako je već internetska zvijezda, pozvali su je u studio Pudding Stone kako bi snimila demo snimku. Kaže kako je bilo odlično.

- Vidim se kao megazvijezdu okruženu obožavateljima i glamurom. Želim pokazati ljudima da mogu živjeti kako žele, neovisno o nedostacima - dodala je Piyah.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • AndreaDea_1 26.08.2014.

    Vi neki koji pišete nemate pojma o čemu pišete, vi nemate pojma koje su to borbe i muke dok ti je djete bolesno, moje djete jedino u Hr ima najblaži oblik tog poremećaja, nažalost, inače bebe koje to imaju, savjetuju im se da pobace, a naša trudnoća je tekla savršeno jer se na uvz niti jedno stanje nije vidjelo. Nikome ne želim zlo, svatko dobije što zaslužuje, čovjek je drugačiji jer ima nedostatke hendikep, tkao se rodio, nemate pojma koja mu je to borba bila otpočetka do danas, ja znam što smo mi prošli u ovih 15mj. a to što želi biti žena umjesto muškarca u to ne ulazim nit me nije briga,.

  • Dalia_1 11.04.2011.

    ja kreten i pokrenem video bljak....................horor.....

  • izidora 08.04.2011.

    Sreća u svoj ovoj nesreći da živi bez kompleksa ,da ide naprijed,živi svoj život ,ima cilj .Sve polazi iz glave..,za sve treba veliku hrabrost ,suočiti se sa pogledima ,komentarima ,s toga čestitke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare