To je to što me zanima!

Tragičan kraj potrage kod Varaždina: U potonulom autu u rijeci pronašli su tijelo žene

Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske dojavu o slijetanju automobila u s mosta u kanal je dobio od građanina u četvrtak u 21.27 sati.
Vidi originalni članak

Varaždinska policija priopćila kako je u kanalu kod Varaždina pronađeno žensko tijelo zajedno s potonulim vozilom. Ronioci specijalne policije pronašli su vozilo te su ga u petak u 16, 50 sati izvukli.


Dežurna državna odvjetnica odredila je očevid na vozilu i naložila obdukciju te je tijelo unesrećene prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

GRAĐANI ZVALI POLICIJU FOTO HGSS traga za čovjekom koji je autom jučer sletio u kanal u Sračincu kod Varaždina

Naime, operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske dojavu o slijetanju automobila u s mosta u kanal je dobio od građanina u četvrtak u 21.27 sati. Na teren su upućeni policijski službenici s ciljem traganja za osobom i vozilom.

Potraga se nastavila i u petak u ranim jutarnjim satima u petak, a u potragu su bili uključeni HGSS, službenici interventne i specijalne policije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sara79 29.06.2024.

    Šokiran sam ovom tužnom viješću, nadam se da će obitelj pronaći snagu da prebrodi ovu tragediju. Treba paziti na sigurnost u prometu kako se ovakve tragedije ne bi ponavljale.

  • gradic 29.06.2024.

    Ovo je zaista tužna vijest, sućut obitelji preminule žene. Važno je podsjetiti ljude da uvijek budu oprezni u prometu i oko vodenih površina.

  • Prekobicnjak 29.06.2024.

    Što je radila u autu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare