To je to što me zanima!

Tinejdžeri u Sunji sletjeli s ceste, jedan mrtav, a drugi je kritično!

18-godišnjak je bio za volanom automobila sisačkih registracija, a dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u stablo
Vidi originalni članak

Osamnaestogodišnji mladić smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći u Sunji, dok maloljetnik (17) ima teške ozljede opasne po život, priopćili su iz PU sisačko-moslavačke.

Naime, u srijedu oko 22 sata u Savskoj ulici 18-godišnjak je bio za volanom automobila sisačkih registracija, a dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u stablo.  

HOROR NA CESTAMA Gaze ljude pa bježe s mjesta nesreće: 'Država je kaotična, nitko se ne želi držati pravila'

Mladić je poginuo, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. 17-godišnjem suvozaču okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici u suradnji s županijskom državnom odvjetnicom u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • kumes 29.08.2024.

    Kad se kupi alat dobije se i uptstva za upotrebu,tako i auto. Vecina kazu, ma znam ja to

  • DUH u RAKIJI 29.08.2024.

    Mladi i neiskusni za volanom misle da je to igrica i da se moze raditi svasta po cesti, a na kraju bude velika crnina i stvarnost za koju nit sami ne znaju da ce im se desiti….

  • davorin27 29.08.2024.

    Viđam ih SK tablice svaki dan kako luduju na potezu od Buševca do Vukovine. Pretjeću u raskršću, preko pune linije. Na ograničenju brzine voze bar duplo i nikom ništa. Od kad sam tu, u Turopolju, više od 2.godine ja nisam vidio policiju. Toliko o preventivi i nadzoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare