To je to što me zanima!

Tragedija u Koprivnici: Djevojka preminula u bolnici nakon što se u njen auto zabio drugi vozač

Zbog nepropisnog kretanja, vozač Coopera je prešao na suprotnu stranu ceste i sudario se s Kijom varaždinskih registracija kojom je iz suprotnog smjera išla vozačica
Vidi originalni članak

Djevojka (24) s ludbreškog područja koja je vozila Kiju u koju se direktno sudario vozač (22) Mini Coopera preminula je u bolnici od ozljeda.

Podsjetimo, vozač Coopera koprivničkih registracija je oko ponoći zbog nepropisnog kretanja kroz Kunovec Breg prema Koprivnici, autom prešao na suprotnu stranu ceste i sudario se s Kijom varaždinskih registracija kojom je iz suprotnog smjera išla vozačica (24), koja je, kako doznajemo, s ludbreškog područja.

Od siline udara i zanošenja Mini Cooper je udario u rubni kamen i prevrnuo se na krov. 

I vozač Coopera, inače s područja Koprivnice, i vozačica Kije su hitno prevezli u koprivničku bolnicu s teškim ozljedama opasnim po život, ali na žalost vozačicu nisu uspjeli spasiti. Kako doznajemo, i vozač je životno ugrožen i liječnici mu nastoje spasiti život.

Istraga prometne nesreće se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • DIREKTORSVEMIRAxx 14.08.2021.

    Nije vam baš sve to istina, ono što ja znam o Petri:nikad mi nije djelovala kao da voli djecu, više mi je izgledalo to da radi to što radi (udomiteljstvo) radi novaca (6500kn sa završenim faksom).Druga stvar."Dobra"? Ja je znam kao manipulatoricu koja je bila jako inteligentna cura i znala je savršeno reći što treba da dobije to u trenutku u kojem nešto treba.Treća stvar:Iza leđa je nekim ljudima na jako bezobrazan način zabila nož (s ispaštanjem od par godina tih ljudi), a pravila se kao da nije ništa bilo.Četvrta stvar:Znala se sprdavati s ljudima ("luftbremzer") koji nisu "njezin rang"O mrtvima sve najbolje, ali neki znaju ipak malo više stvari o njoj ....

  • 13.08.2021.

    Nekad je pričala da hoće udomiti "črnce" (da ju karaju kad odraste). Nije ona imala 4 djece udomljeno jer voli djecu nego jer je dobivala 6500 kn (procitajte si). Zato ju je sam Bog resetirao na tvorničke postavke. Mene je nekad sjebala da sam se god dvije osjecao u kurcu, ona zna dobro to. Svaka guza dođe na zahod.

  • korny87 13.08.2021.

    Za Bahate (i počinitelje i lokalne šerife koji su najčešći očevi bahatoj omladini) treba narodski sud i otvoriti Goli otok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare