To je to što me zanima!

Tomašević o situaciji s plinom: 'Nema puno vremena za to da se građani uspiju odlučiti...'

Dobit će svi pismo doma, koji su do sada bili na GPZO. Međutim, ne moraju čekati pismo doma. Mogu preko weba na web stranici GPZO-a ispuniti obrazac, rekao je Tomašević
Vidi originalni članak

Do sada smo imali ili HDZ-ovog protukandidata ili postojećeg predsjednika i jedino Mariju Selak-Raspudić koja je istaknula svoju kandidaturu. Jasno je da smo mi stranka zelene ljevice, Možemo! je treća stranka u državi i po saborskom klubu i prema svim ispitivanjima. Jasno smo rekli prošle godine da ćemo imati vlastitu kandidatkinju i ona će progovarati upravo o ovim temama o kojima se do sada, kad govorimo o predsjedničkim izborima, nije dovoljno govorilo, rekao je u razgovoru za HRT Tomislav Tomašević o kandidaturi Ivane Kekin za predsjednicu države.

- Ako je Hrvatska socijalna država, onda tu gledamo i pravnu jednakost svih građana i ekonomsku jednakost svih građana, a to su teme za koje mislim da će im Ivana kao predsjednica Republike Hrvatske davati puno više pozornosti nego što su svi do sada - rekao je Tomašević.

U UTRCI ZA PANTOVČAK Kekin: 'Bit ću predsjednica koja će progovarati o ustavnim vrijednostima socijalne države!'

Osvrnuo se i na aktualnu situaciju s plinom.

-  Nema puno vremena. Mi smo htjeli da HERA što prije izađe s tim odlukama van. I sad postoji malo vremena da se građani se odluče. Jer ako se ne odluče, tj. ako ne naprave ništa, automatski će ići od 1.10. na Međimurje plin. Dobit će svi pismo doma, koji su do sada bili na GPZO. Međutim, ne moraju čekati pismo doma. Mogu preko weba na web stranici GPZO-a ispuniti obrazac. I ako potpišu taj ugovor, imat će 10 centi jeftiniju po megavat satu cijenu od one javne usluge koje nudi Međimurje plin - pojašnjava Tomašević.

Iduće pitanje bilo je vezano uz novi režim parkinga.

10 CENTI JEFTINIJE Tomašević je pozvao građane da prijeđu u GPZGO: 'Nema rizika, plin je jeftiniji. Rok je 23. rujna'

- Puno je tu stvari koje nisu funkcionirale, 5000 više povlaštenih parkirnih karata je samo u prvoj zoni, u odnosu na broj parkirnih mjesta. To je nered koji nas je dočekao i koji mi nismo stvorili, ali mi ćemo ga riješiti - rekao je i dodao:

- Morali smo donijeti odluku koja poništava rješenja za koja ne znamo zapravo kome su se sve izdala. Nadležni gradski ured uopće nije vodio evidenciju u zadnjih 15 godina na način kako su trebali.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dalmatinka😇 11.09.2024.

    Opet ćeš nas naguziti Tomaševiču, nemaš vremena ...Di si bio cijelo ljeto?

  • fantom 48 11.09.2024.

    Pa ja sam i do sada bio gpz tko me izbacio? što sa preplatom koju imam tamo? Zagreb u dužoj povijesti nije imao ne sposobnijeg gradonačelnika.  Toliko je uspješan da je Možemo odlučio ponuditi nam i predsjednika. Ponašaju se toliko neracionalno kao da svi imaju iskustva s opijatima.

  • daniv 10.09.2024.

    Taj umak za kobase je totalni kjeten,,sve kaj primi unisti,,, nema tog u zagrebu a da nije sje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare