To je to što me zanima!

Tomašević nudi uštedu od 1,3 eura godišnje, a bez Vladinih mjera račun za plin raste 120 €

Gradonačelnik Zagreba je želeći pridobiti građane da ostanu kod Gradske plinare otkrio i nove cijene plina koje su skoro 33 posto više u odnosu na dosadašnje. Ministar gospodarstva najavio poskupljenje niže od 20 posto
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević odlučio je pokušati zadržati više od 290.000 kućanstava koja se koriste plinom u Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici ponudom koja nosi uštedu od 1,3 eura godišnje. Istodobno je nehotice otkrio da iste te građane čeka i poskupljenje plina od gotovo 33 posto po megavatsatu ili više od 120 eura godišnje u odnosu na dosadašnje račune za prosječnu potrošnju. Ali taj udar obećala je ublažiti Vlada subvencijama. Vlada još nije objavila kolike će subvencije dati, ali je ministar gospodarstva Ante Šušnjar na N1 rekao da bi konačno poskupljenje trebalo biti “manje od 20 posto”. U svakom slučaju, od 1. listopada svi koji se griju na plin dobit će veće račune, a oni u Međimurju, Zagrebu, Velikoj Gorici i Zaprešiću još dodatno moraju donijeti odluku od koga će kupovati plin u pomalo kompliciranoj proceduri.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 69

  • toma789 03.09.2024.

    kako sada možete biti jeftiniji, a kod natječaja ste digli cijene bez razloga?

  • Marko33 03.09.2024.

    Pošto metar drva,iz Zg-a sam😂😂

  • imaš alfa,beta,gama... 03.09.2024.

    Kak je krenulo s ovim vrućinama opet će pojedini igrači "kupovati" plin po 1 cent,sposobni su to ljudi i vizionari,je da im srednju školu bio problem završiti,ali imaju "nos za biznis"

Komentiraj...
Vidi sve komentare