To je to što me zanima!

Tko smješta Penavi: 'To je napad na DP i postavljam pitanje je li ovo namještaljka'

Osim predsjednika Domovinskog pokreta danas se na društvenim mrežama oglasio Velimir Bujanec koji je blizak i Bartulici i Mariju Radiću
Vidi originalni članak

Bartuličina vozikanje u Ferrariju s osuđenim nasilnikom, bila je jedna od tema konferencije za medije predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave. 

U svom izlaganju između ostalog Penava je po prvi put izgovorio da misli da ga netko minira. 

- To je napad na Domovinski pokret i postavljam pitanje je li ovo namještaljka? Ovo je vrlo opasna radnja. Morat ću kao predsjednik povući poteze kako bi se znalo da prelazak preko Rubikona nije dozvoljen - rekao je Penava koji traži da Bartulica objasni svoje postupke. 

PENAVA PRIJETI IZBACIVANJEM IZ STRANKE 'Očekujem da se Bartulica ispriča! Cijelom Domovinskom pokretu se okreće želudac...'

Rekao je i kako se Bartulica zadnja dva dana ne javlja niti njemu niti osobama iz vrha stranke. 

- Uvažavam i stres, ali vrijeme curi. Ako se ne pokaže odgovornost prema DP-u i ta doza svijesti da taj mandat koji smo otvorili pripada stranci, da ga nije dobio Stjepo Bartulica nego DP  - rekao je Penava. 

Novinarka Z1 pitala je Penavu na koga konkretno misli kada govori o sabotiranju. 

- Budući da ste vi sa Z1 televizije, imam osjećaj da se osjećate prozvanima iz aspekta ove ekipe koja je u pozadini... Tako da pozdravite ekipu - rekao je Penava  aludirajući da iza napada na njega stoji TV voditelj Velimir Bujanec, ali i zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić koji je rado viđen gost u Bujančevoj emisiji.

U trenutku kada je Penava držao konferenciju za medije na Facebooku se oglasio i Velimir Bujanec. U statusu je prozvao vodstvo DP-a zbog toga što će, kako je jučer objavljeno, Milorad Pupovac ipak postati predsjednik saborskog Odbora za ljudska prava i nacionalne manjine.

KOMENTIRAO I REZULTATE EU IZBORA Penava o Bartulici: 'Baš mi je neugodno! Pomislio sam da je neki gost stigao Ferrarijem...'

- To bi zaista bio postupak kontra povjerenja birača iskazanog na izborima za Hrvatski državni sabor i ne bi ga se moglo opisati drukčije - već kao postizbornu prijevaru - napisao je između ostalog. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bonita finita1 13.06.2024.

    Pohlepa, bahatost i tupavost su vas sabotirali! Toljage svi skupa

  • user_443382 12.06.2024.

    Izdajnik se prijeti lopovu.

  • Cole Younger 12.06.2024.

    Je li ovo namještaljka !?. Dobro jutro Penava . Penava , Ćipe i Radić će isto doći na red , polako. Nitko nije još legao sa zločinačkom a da se nije probudio posran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare