To je to što me zanima!

'Tito nije vjerovao da može umrijeti. On sebe i nije smatrao običnim biološkim bićem!'

U nastavcima donosimo dokument koji je Predsjedništvo SFRJ sastavilo nakon Titove smrti, a u kojem se nalaze mnogi detalji o raskidu braka Tita i Jovanke, kad su liječnici zaključili da bi ga Jovanka mogla ubiti!
Vidi originalni članak

U nastavcima integralno objavljujemo nekoć tajni dokument koji je Predsjedništvo Jugoslavije sastavilo nakon Titove smrti, a u kojem se nalaze mnogi fascinatni detalji o raskidu braka Tita i Jovanke, kad su Titovi liječnici zaključili da bi ga Jovanka mogla čak i- ubiti!

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 202

  • Ante Portas 17.09.2024.

    mos mislit. Kad su Tudjmana zatvorili, Ankica je pisala Titu da oslobodi Franceka. Pismo zapocinje sa "dragi nas druze Tito..."

  • i kaj sad 16.09.2024.

    Krvnik

  • Gladdy Mee 16.09.2024.

    .tajni racuni otvoreni kod Hypo Grupe u Klagenfurtu, sa svrhom pranja no.vca opljackanog iz Hrvatske tijekom 1990.-ih godina................Bio je to sistem projektiran u samom politickom vrhu HDZ-a, odnosno u vrhu HDZ-ove vlasti od 1990. godine do danas............Još 1992. godine Tudman i Pašalic su zapoceli izgradnju sistema tajnih racuna u inozemstvu na koje je prebacivan nov.ac iz stambenih fondova, kao i iz fondova mirovinskog i zdravstvenog osiguranja.........., pa su se tako medu povjerenicima na tajnim racunima našli Ivo Sanader,Hrvoje Petrac,.......Hrvoje Šarinic,.......Ivic Pašalic,.........Vladimir Zagorec,.Branimir Glavaš,.....Walter Wolf,....Milan Naperotic....., Jozo Martinovic,Ivan Cermak, Neven Barac,....Tomo Horvatincic,......... Goran Štrok, kao i brojni drugi..........................Mrežu tih povjerenika kontrolirao je i koordinirao osobno Franjo Tudman, kao šef države i predsjednik HDZ-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare