To je to što me zanima!

Tisuće mladih pjevale ustaškim koljačima, Bulj kaže da su to tek 'minorni i pojedinačni' incidenti

Narod je na oba koncerta slavio na zdrav i ispravan način domoljublje, našu vjeru i vrijednosti Domovinskog rata među koje spada i postrojba HOS-a i znakovlje HOS-a, napisao je Miro Bulj
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj (Most) reagirao je na brojne negativne osvrte na događaje koji su pratili dva imotska koncerta glazbenika Marka Perkovića Thompsona i poručio „dozlogrdili su nam profesionalni lovci na fašiste“.

„Dozlogrdili su nam više ovi profesionalni lovci na fašiste i korištenje minornih i pojedinačnih incidenata da sve ljude na koncertima i same koncerte prikažu kao nešto sporno“, napisao je na društvenoj mreži Bulj koji je bio na samostalnom Thompsonovm koncertu u četvrtak. Naveo je i kako je „narod na oba koncerta, a najviše je bilo mladosti, slavio na zdrav i ispravan način domoljublje, našu vjeru i vrijednosti Domovinskog rata među koje spada i postrojba HOS-a i znakovlje HOS-a“.

KOMENTAR: IGOR ALBORGHETTI Dernek u Imotskom slavi ubojice Hrvata i prodavače Dalmacije

„Hrvatskoj mladosti ne možete više nametnuti nikakve komplekse. Ovo je slobodna Hrvatska utemeljena na Domovinskom ratu, Hrvatska koja se oslobodila svih nametnutih kompleksa i krivnja, Hrvatska koja poštuje sve ljude neovisno o njihovoj naciji, Hrvatska koja nikog ne mrzi, ali Hrvatska koja voli svoje više od svega“, napisao je Bulj.

U utorak i četvrtak u Imotskom su održana dva koncerta, koja su okupila više od 40. 000 posjetitelja, na prvome su nastupili Mate Bulić, Dražen Zečić i Thompson, a na drugome samostalno Thompsom, uoči koncerata u gradu je dio posjetitelja isticao ustaško znakovlje i pjevao ustaške pjesme. Društvenim mrežama širile su se snimke na kojima tisuće mladih na trgu pjeva ustašku budnicu 'Evo zore, evo dana', koja slavi ustaške koljače, što je sve samo ne minoran i pojedinačni incident. Isto se nastavilo i drugi dan koncerta gdje je tip pred kamerama digao desnu ruku u nacistički pozdrav.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bcelija 11.08.2024.

    Bulj kao gradonačelnik bi trebao znati na kojoj su strani bili "njegovi" Sinjani. Na partizanskoj ili na ustaškoj? Kad bi to malo proučio ne bi pretke vrijeđao. Jesu li alkari trčali alku za Tita ili za pavelića?

  • taki vaki naki 10.08.2024.

    Marko smeta onima koji nisu prežalili raspad Juge, uključujući ne samo pisca ovog naslova i članka nego i njegove pajdaše, mrzitelje svega hrvatskog. Jugoslaveni i komunisti. A ne samo da se raspala Juga, raspala se i Austro-Ugarska, raspala se Mletačka republika, itd. ..pa ne žalimo za njima, tako to ide u lošim brakovima, a sve su to bile loše kombinacije, nijedna dobitna, bar ne za Hrvatsku.. Koncerti u Imotskom sigurno nisu slavili nikakve ubojice nego život naše Hrvatske, napokon

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 10.08.2024.

    Kakvo ustastvo, pa Pavelic je prodao pola Hrvatske talijanima, pobjegao na kraju kao kukavica, skoncao kako je i zivio. Domoljubi i patrioti da, ali pobornici fasizma nikako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare