To je to što me zanima!

Tijelo ubojice Sulejmanovića još je u hladnjači, gradonačelnik: 'Uskoro ćemo ga pokopati...'

Pokop bi trebao biti u narednih desetak dana i vjerujem da u tom periodu to možemo završiti. Sve je još u fazi pribavljanja neophodne dokumentacije, rekao je gradonačelnik Gradačca
Vidi originalni članak

Tijelo Nermina Sulejmanovića, muškarca koji je počinio nezapamćen zločin u malom bosanskom gradiću Gradačcu i dalje se nalazi u hladnjači JKP Komemorativni centra Tuzla.

Međutim, sve je izvjesnije da bi u narednom periodu konačno trebao biti ukopan.

Video: 'Znala je da će je ubiti'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijelo ubojice još u hladnjači

Nakon što ga se njegov otac odrekao dužnosti ukopa, tu obvezu na sebe je preuzeo Grad Gradačac.

Edis Dervišagić, gradonačelnik Gradačca, rekao je da bi u narednim danima moglo doći do ukopa Sulejmanovića, skoro dva mjeseca od počinjenog zločina.

- To se može očekivati u narednih desetak dana i vjerujem da u tom periodu to možemo završiti. Sve je još u fazi pribavljanja neophodne dokumentacije - rekao je Dervišagić.

KRVAVA PROŠLOST UBOJICE Crni dosje psiha iz Gradačca: Kod Primoštena pao s 800 kg trave, u Remetincu radio kaos

Gradačac je i dalje zavijen u crno poslije nezapamćenog zločina u kojem je Sulejmanović prvo pretukao pa potom ubio Nizamu Hećimović , dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Sve je to, podsjećamo, uživo prenosio putem društvenih mreža. Tu se njegov krvavi pir nije zaustavio. Potom je usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a njihovu suprugu, odnosno majku Harisu, teško ranio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • misshell 25.09.2023.

    O njemu se piše, ko da je zlatan čovik, a o ditetu ništa? Ni o tome dali dite treba nešto, kako je dite, kod koga je. Boli nas briga šta je sa ubojicom, a i njemu je svejedno, jer da mu je bilo, ne bih uradijo to što jest. 

  • psilajuu 25.09.2023.

    Niste odavna pisali o njemu!

  • MikiMiIane 25.09.2023.

    ako se nije do sad ohladija i nece

Komentiraj...
Vidi sve komentare