To je to što me zanima!

Tijelo bilo 13 godina na Šalati! Doktor Kubat: 'Nismo s čime imali usporediti njegov DNA'

Naš posao je da izuzmemo uzorke pokojnika i damo ih policiji što je i učinjeno. Policija je za takve slučajeve nadležna, kaže dr. Kubat sa Zavoda za sudsku medicinu.
Vidi originalni članak

Policija se još uvijek nije oglasila i nije nam odgovorila na naš upit kako je došlo do toga da je obitelj pokojnog Seada Kukuruzovića koji je nestao 17. ožujka 2011. u Zagrebu, tek sad doznala da je njegovo tijelo pronađeno četiri mjeseca nakon nestanka, te da ovih 13 godina bilo na Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 34

  • simplicije23 04.06.2024.

    To znači da nitko ne zna koliko još NN ima koje bi mogli identificirati kada bi od obitelji nestalih uzeli uzorke i izvršili analizu a nikoga nije bilo briga da se to odradi dok sada netko to nije platio da se napravi... NN trupla negdje mogu godinama stajati dok se nekim ovakvim čudom ne riješi ... da li b i tako postupali i da vam je netko iz obitelji nestao????

  • kajgotzg 04.06.2024.

    ..uzmeš uzorak od obitelji koja je prijavila nestanak..pa koliko je puta to rečeno na predavanjima nama obiteljima nestalih - branitelja..i svi smo dali uzorke...Milovane?

  • patak Bubi 03.06.2024.

    Hehe, po slikama dečec ne izgleda baš prepametno. Nije neobično što se utopio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare