To je to što me zanima!

Thompson za Kolindu: Glasajte i zaustavite pohod komunista

Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata, napisao je Thompson
Vidi originalni članak

Nakon što su voditelji Thompsonove stranice objavili da pjevač sigurno neće podržati Zorana Milanovića ili kao Škoro zaokružiti nevažeći listić, i sam pjevač oglasio se u četvrtak na svojoj Facebook stranici. 

Građane je pozvao da izađu na izbore, jer neizlaskom, kaže, ostavljaju mogućnost pobjede komunistima. Napisao je i kako poziva svoje fanove da ne nasjedaju na nagovaranja onih koji pozivaju da ponište glasački listić. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak - napisao je Thompson i tako jasno pokazao da ne želi postupiti i kao kum Škoro.

OGLASILI SE NJEGOVI SURADNICI Thompson kontra Škore? 'Neće podržati Milanovića i drugove'

- Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo - dodao je Marko Perković Thompson u svom statusu.

Idi na 24sata

Komentari 875

  • 04.01.2020.

    Pravi Hrvati,Domoljubi i ljudi koji se tako osjećate , Vi morate podržati Kraljicu Kolindu jer samo Ona zna kako zadržati Hrvatsku Državu,sve ostalo su laži 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • Sandra Kranjčec 04.01.2020.

    Priča lik koji se obogatio na kamenjarima..

  • 03.01.2020.

    Dakle Thompsonu je bolje glasati za kriminalno društvo ,nego za Tz. komunistu i ako Milanović sa komunizmom nema veze. Zanimljivo razmišljanje onoga koji je primao mito od Sanadera i HDZ-a i pri tome izbjegavao plaćanje poreza državi i ako je imao love . Dakle koji si ti to domoljub??? Pametnima dosta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare