To je to što me zanima!

'Teško je, Alenovu majku vijest da je mrtav potpuno je dotukla'

Otac Alena Poropata, kojeg su jučer pronašli mrtvog u jami kraj Buzeta, kazao je kako su sve ove dane živjeli u neizvjesnosti, ali se sada sve zna. Jako mu je teško
Vidi originalni članak

Šta da vam kažem, sve znate. Sve ove dane smo živjeli u neizvjesnosti, ali sad se sve zna. Zadnji put sam sina vidio dan prije nestanka. Popili smo kavu na Biviu i rekao je da će doći kući za sat vremena. Jako mi je teško, muka mi je od svega, a i suprugu mi je sve ovo potpuno dotuklo - kratko je rekao potrešeni Jožo Poropat, otac preminulog Alena Poropata. Alenova majka već je tri tjedna na Odjelu psihijatrije U KBC-u Rijeka.

Poroprat se 29. svibnja odvezao svojim skuterom s Kantride prema Opatiji i od tada mu se gubi svaki trag. 

U subotu ujutro u potragu za njim krenulo je 50-ak vatrogasca, planinara, članova biciklistilčkog kluba, speleologa i lovcaca te Alenovih prijatelja. 

Pronašli su ga nakon 55 dana potrage u jami dubine 80 metara blizu mjesta Selce, na cesti Buzet - Lupogla. 

Njegov prijatelj Emil Črneka prvi je naišao na Alenov skuter.

 - Nnisam mogao dalje, znao sam da je tijelo blizu, pa sam pozvao vatrogasca, jer nisam to mogao gledati - kazao je potreseni Emil.

Pretpostavlja se da je Alen sa skuterom sletio s ceste i poginuo.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • medolino69 29.07.2011.

    kao što sam već prije komentirala da se nije Alen počeo spominjati kao i Antonia vjerovatno bi i istraga prestala zato mediji i pisanje o nestalima daje rezultate što se tiče Alena kada sam pročitala da je nestao sa skuterom posunjala sam da je možda negdje sletio ili da ga je netko izgurao s ceste te pobjegao s mjesta nesreće pogotovo što je to provalija i mogućnos ne pronalaska unesrećenog sućut obitelji .

  • jejja 26.07.2011.

    Sramota za novinarstvo...ne samo da se niste trudili pratiti slucaj i niste pomogli kad ste bili u prilici nego objavite clanak pun krivih informacija i slozen tako da bi ga diijete od 10 godina bolje slozilo a i pravopisno tocno... Sramite se...

  • AleksandraAgapito 26.07.2011.

    Žalosno je da se pišu ovakvi članci. Autor se mogao potruditi provjeriti informacije pa bi možda bar imao dobru priču a ovako ima žbljuvotinu. Od silnih ispravaka trebalo bi napisati novi tekst da ima smisla. Ovakvim tekstom vređate i obitelj i sve one koji su se trudili pronaći Alena, koji su moljakali da se obavijesti o nestanku uopće objave kao vijest. Naravno da je roditeljima teško živjeli su agoniju 55 dana. Da je netko razgovarao sa njima možda bi znao da im se nitko nije niti obratio da ih obavjesti da su pronašli Alenov skuter i tijelo, mogli su se i osvrnut na silne propuste koji su učinjeni i koji su Alenu možda mogli život spasit. Pustite jadne roditelje na miru i nemojte ih koristiti za vlastitu promidžbu, okrenite se stvarnim problemima u ovom društvu, nemaru institucija i lešinarstvu medija koji objavljuju ovakve članke bez imalo pijeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare