To je to što me zanima!

Teška prometna u Dubravi: 'Smart je u odbijanju naletio na pješaka, BMW je vozio mladić'

U nesreći su sudjelovala tri osobna vozila te je ozlijeđeno više ljudi. O težini ozljeda i okolnostima same nesreće znat će se više nakon obavljenog očevida
Vidi originalni članak

Više je ljudi ozlijeđeno u prometnoj nesreći u četvrtak, oko 18.10, u zagrebačkoj Dubravi, potvrdili su nam iz PU zagrebačke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedno je vozilo od siline udarca odletjelo s ceste preko travnate površine na parking restorana Verona due. Kako doznajemo, prilikom nekontroliranog kretanja vozilo je naletjelo na pješaka koji je zajedno s ostalima prevezen u bolnicu. 

SUDAR TRI AUTOMOBILA Uživo s mjesta teške nesreće u Dubravi: Ozlijeđeno je dvoje ljudi, sudjelovala i biciklistica?

Slučajni prolaznik koji se u tom trenutku zatekao na mjestu nesreće obavijestio nas je da je u nesreći sudjelovala i biciklistica, no policija to još nije službeno potvrdila. Vatrogasci su iz Smatra izvukli jednu osobu koja se zaglavila.

- Čuli smo udarac i odmah smo istrčali. U BMW-u su bili mladi dečki i mislim da su prošli na žuto svjetlo. Vozač je mlad, nekih 18 godina, a u Smartu koji je izletio s ceste su bile dvije žene, jednu su izvlačili. Ovo je užas, svakih deset dana na ovom dijelu ceste je nešto. Ovdje sam već vidio i mrtve - rekao nam je radnik obližnje pizzerije.

- Nešto se mora napraviti po pitanju ovoga - istaknuo je.

VIDEO: U DUBRAVI NA RASKRIŽJU Teška prometna u Zagrebu: Više ozlijeđenih, vatrogasci izvlačili jednog čovjeka iz automobila

Svaki od prolaznika s kojima smo razgovarali slaže se da je najveća odgovornost na nadležnim tijelima i blagim kaznama koje dobiju vozači. S obzirom na to da ovakve nesreće nisu rijetke na tom dijelu ceste u Dubravi, stanovnici su zabrinuti i zahtijevaju da se nešto promjeni.

- Samo sam čuo užasan tup udarac. Moj sin je također mlad vozač i bez obzira na to što dobro vozi zabrinut sam upravo zbog ovakvih vozača - rekao nam je prolaznik.

Na terenu je bila hitna pomoć, policija te osam vatrogasaca s dva vozila. Nakon obavljenog očevida bit će poznato više informacija o težini ozljeda i okolnostima nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Netko iz velike grupe 10.06.2022.

    Majmunčina balava u BMW-u je naravno divljao po cesti.

  • crazy mind 10.06.2022.

    predlazem nadleznima da dignu cenu goriva na 100 kn/lit a cenu registracije na 5000 kn po kotacu. osiguranje nek bude 100.000 godisnje. mislim da bi to drasticno smanjilo broj prometnih nesreca 😁😜🤦‍♂️

  • Toma123 10.06.2022.

    Molim da nadležni u Gradu Zagrebu postave između svaka dva semafora kamere (za oba smjera) od Dupca do Bukovačke i siguran sam da će se investicija isplatiti za godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare