To je to što me zanima!

Teška nesreća u Lipiku: Dvojica tinejdžera sletjela romobilom u kanal. Vozili su se bez kaciga

Sve se dogodilo oko 22 sata u nedjelju, 28. srpnja, u Ulici Ivana Mažuranića, a u prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen putnik, dok je vozač romobila zadobio teške tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Dvojica maloljetnika sletjela su s romobila u kanal u Lipiku. Električnim romobilom upravljao je 15-godišnjak koji je upravljao bez zaštitne kacige i reflektirajućeg prsluka, a prevozio je drugog 15-godišnjaka. Maloljetnik je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad romobilom te je nakon toga sletio u putni kanal.

Sve se dogodilo oko 22 sata u nedjelju, 28. srpnja, u Ulici Ivana Mažuranića, a u prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen putnik, dok je vozač romobila zadobio teške tjelesne ozljede.

Protiv vozača slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kao i dopis Hrvatskom zavodu za socijalni rad - Područni ured u Pakracu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Splitski cvit 30.07.2024.

    Činjenica je da je rijetkost vidjeti bilo dijete, bilo odraslu osobu da na el. romobilu ima kacigu.

  • TVP 29.07.2024.

    Svako tko ne nauči djecu da ne smiju napraviti jedan metar bez kacige je budala,

  • lanai goga 29.07.2024.

    Kako se roditelji ne zapitaju gdje im je djete roditelji glavni krivci da ne kupuju takve stvari bilo bi im bolje jer ni oni nisu sve dobili kad su bili njihovih godina krivac roditelj i on treba odgovarati gdje su sad pravobraniteljice djece

Komentiraj...
Vidi sve komentare