To je to što me zanima!

Teška nesreća na A3 kod Nove Gradiške: Sudarila se tri vozila, čovjek mrtav, dvoje ozlijeđenih

HAK javlja da je zbog nesreće zatvorena dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvora Nova Gradiška i čvora Okučani u smjeru Bregane. Obilazak je državnim i županijskim cestama
Vidi originalni članak

Policija je noćas u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvorišta N. Gradiška i Okučani, došlo do prometne nesreće u kojoj ima ozlijeđenih. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Dvoje je ozlijeđeno te su ih prevezli u bolnicu u Novoj Gradiški.

HAK javlja da je zbog nesreće zatvorena dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvora Nova Gradiška i čvora Okučani u smjeru Bregane. Obilazak je državnim i županijskim cestama od Nove Gradiške do Okučana (DC51 - DC313 - ŽC4240 - ŽC4158 - DC5).

Policija o nesreći

- U 02,20 sati Operativno-komunikacijski centar policije PU brodsko-posavske je zaprimio dojavu da se na autocesti A3, između čvorišta N. Gradiška i Okučani, 155. km i 300 m sjeverne kolničke trake, dogodila prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba. Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja, hitne medicinske službe i dr. žurnih službi, je potvrđeno da su u nesreći sudjelovala tri vozila, kojima su upravljali strani državljani, te da je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede, te su prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Novoj Gradiški. Promet s autoceste A3 se preusmjerava na čvoru N. Gradiška alternativnim pravcima, odnosno kroz grad N. Gradiška prema Županijskoj cesti ŽC 4158 -  Okučani i dalje Drž. cestom D5 do čvorišta Okučani-uključenje na AC A3 i dalje prema zapadu - objavila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Prekobicnjak 17.09.2024.

    Šteta automobila, sad su procjene za totalne štete jako niske. Malo se novaca dobije za krš a ne isplati se popravljati.

  • MateoIvan74 17.09.2024.

    Nije mi jasno kako to, svi idu u istom smjeru i naprave sudare.

  • blacknight 17.09.2024.

    jel bio vezan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare