To je to što me zanima!

Prži li ga, prži! Sredinom tjedna vrhunac toplinskog vala i +35°C!

Za utorak su meteorolozi zbog iznimno visoke temperature podignuli razinu upozorenja za cijelu Hrvatsku
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je na snazi novo upozorenje meteorologa. Zbog toplinskog vala upaljen je žuti meteoalarm, koji označava potencijalno opasno vrijeme, za cijelo područje Jadranske obale. Budite na oprezu zbog vrućina koje se očekuju. Mogući su zdravstveni rizici među osjetljivom populacijom, ponajprije kod starijih i kod male djece, upozorili su iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će djelomice sunčano i vruće, a poslijepodne su uz jači razvoj oblaka u unutrašnjosti lokalno mogući pljuskovi s grmljavinom.  Puhat će slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, na Jadranu od sredine dana sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 30 i 35 °C.

Za utorak su meteorolozi zbog iznimno visoke temperature podignuli razinu upozorenja za cijelu Hrvatsku.

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Ursula 08.07.2024.

    Mene pita Njemica na moru,koje pivo Hrvatsko bi joj preporučila!A mene sram reći da nemamo naše pivo jer su sve prodali kradeze...Karlovačko/holand,Ožujsko itd. Kažem joj pa uzmite Njemačko!Uvozimo 52% sve iz Njemačke!!Uporno hoće žena Hrvatsko pivo...ima li naše pivo,da nepogriješim sljedeći put...Ožujsko sam joj preporučila,bar negaze sve pred sobom kao Niederland...Zašto onda piše Karlovačko🤔!Da bi naši kupovali dok nam gaze radnike ...To mi reče Njemica🤔

  • ćiribu_ćiriba 08.07.2024.

    Volim celulitne guzice

  • Kujco 08.07.2024.

    masne ribe

Komentiraj...
Vidi sve komentare