To je to što me zanima!

Temperature danas i do 25°C, stiže bablje ljeto: 'Čekaju nas i hladnija jutra, mraz, ali i kiša'

Tjedna prognoza stranice AccuWeather govori kako diljem Hrvatske možemo očekivati ljetne temperature tijekom dana, poglavito na Jadranu
Vidi originalni članak

Hladno i maglovito jutro probudilo je građane diljem unutrašnjosti Hrvatske, a sunce se smjestilo tik uz obalu gdje se osjeti i mjestimična bura. Danas se očekuje najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22, u Dalmaciji i do 25°C.

Slično vrijeme očekuje nas i u utorak.

- Mjestimice magla i niski oblaci u noći i ujutro u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, tijekom prijepodneva još u dijelu središnje Hrvatske. Vjetar većinom slab. Najniža jutarnja temperatura zraka od 4 do 9, na Jadranu uglavnom od 13 do 18°C. Najviša dnevna većinom između 18 i 23°C - navode iz DHMZ-a.

IZVADITE JAKNE Pogledajte što uskoro dolazi u Hrvatsku! Polar vortex donosi ledeni val. Stiže nam i snijeg

Tjedna prognoza stranice AccuWeather govori kako diljem Hrvatske možemo očekivati ljetne temperature tijekom dana, poglavito na Jadranu, ali i hladnije noći gdje će temperature pasti i ispod 5 Celzijevih stupnjeva.

- Početkom idućeg tjedna na kopnu hladnija jutra, ponegdje pri tlu i slab mraz. U nizinama će česta biti i magla, moguće čak i dugotrajna, pa će njezino zadržavanje utjecati na porast temperature zraka. Od srijede mjestimice više oblaka, lokalno moguće i malo kiše - naveli su prognostičari HRT-a.

Zagreb

Split

Dubrovnik

Osijek

Rijeka

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Demețra 21.10.2024.

    Ne znam ja o čemu vi, ali u Zagrebu je 10 stupnjeva!

  • komentator/Luka 21.10.2024.

    sunčano bablje ljeto sa puno kiše i mrazom

  • Nabocana do bola 21.10.2024.

    umene u njemackoj u kielu bez babljeg ljet

Komentiraj...
Vidi sve komentare