To je to što me zanima!

Talijanski serijski ubojica umro od korone: Ubio je čak 17 ljudi, zvali su ga 'monstrum vlakova'

Serijski ubojica iz Italije, koji je bio osuđen na doživotnu kaznu u zatvoru Due Palazzidi u Padovi, umro je od posljedica korona virusa. Muškarac je godinama terorizirao Italiju, a sudilo mu se za ubojstvo 17 ljudi.
Vidi originalni članak

Donato Bilancia, talijanski serijski ubojica, umro je u četvrtak od posljedica korona virusa u zatvoru u Padovi, prenosi Il Messaggero.

Bilancia je osuđen je za ubojstvo 17 ljudi - devet žena i osam muškaraca u periodu od 1997. i 1998. godine na području Ligurije i Pijemontea. 

'Monstrum vlakova' ili 'Ubojica prostitutka' kako je bio poznat javnosti, uhićen je 1998. godine te je prve godine zatvorske kazne služio u zatvoru Marassi u Genovi. 

Bilanci se prvotno sudilo za ubojstvo devet ljudi, a kasnije je serijski ubojica priznao da je kriv za ubojstvo još osam ljudi. Određena mu je doživotna kazna, a proglašen je 'najstrašnijim serijskim ubojicom u povijesti Italije'. 

Zadnje je godine proveo u zatvoru Due Palazzidi u Padovi, gdje je i umro od posljedica korona virusa u 69. godini života.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rebula 11.05.2021.

    a od čega bi drugog umro u zaključan u zatvoru nego od korone?? Strogo čuvani zatvori za ubojice se teško izoliraju i lako je izvana donijeti virus..jbt kakav članak.

  • talman 17.12.2020.

    Da nije korone ne bi ni znali za njega

  • banalni kanjon 17.12.2020.

    Stavili ga na respirato,namjestili na max.i ugasili svijetlo.Moderno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare