To je to što me zanima!

Talijan (67) u Istri pucao na 2 psa iz zračne puške i ranio ih

Talijan (67) u Medulinu je ozlijedio dva psa pucnjevima iz zračne puške. Prvo je 12. travnja pucao na psa mješanca, a tjedan dana kasnije na retrivera...
Vidi originalni članak

Državljanin Italije (67) osumnjičen je za ranjavanje psa mješanca iretrivera u vlasništvu 59-godišnjakinje u naselju Burle u Medulinu sredinom travnja." 

- Policija je provela kriminalističko istraživanje temeljem prijave 59-godišnje vlasnice pasa i utvrdila da je Talijan u oba slučaja ranio njezine pse jer je pucao iz zračne puške koja je pronađena i oduzeta zajedno sa streljivom - rekla je policija. 

Još je utvrđeno da pušku posjeduje nelegalno pa će protiv Talijana policija podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona o oružju a biti će kazneno prijavljen za dva kaznena djela ubijanja ili mučenja životinja.

- Mještani su mi rekli da su ga vidjeli s puškom. Ne razumijem osobe koje zabavlja nasije nad životinjama,to mi je neshvatljivo. Godinama taj Talijan dolazi u apartman u Burle. Moj pas Vitar još nije dobro,cvili pri svakom dužem hodanju,a pije osim antibiotika i tablete protiv bolova - rekla je vlasnica oba psa,koja je slučaj i prijavila policiji. 

Kriminalističko istraživanje policija će nastaviti jer se sumnja da je Talijan počinio još takvih slučajeva.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • istox 17.05.2016.

    osudit ga doživotno na kaznu skupljanja psećih govana po gradovima Hrvatske

  • Maddog 04.05.2016.

    đubre mučko,,,,,,

  • zagabrija 04.05.2016.

    Pas nije znao talijanski pa je došlo do nesporazuma

Komentiraj...
Vidi sve komentare