To je to što me zanima!

Tajni život Putina i ljubavnice: 'Žive u raskošnoj palači. Do nje Putin dolazi oklopnim vlakom'

Kako prenosi neovisni medij Proekt, Kabajeva i Putin žive u šumskoj palači u Valdaju. Vila se nalazi blizu 'zlatne kuće' koju je Putin izgradio dok je bio u braku s Ljudmilom
Vidi originalni članak

Vijest o vezi gimnastičarke Aline Kabajeve i Vladimira Putina prva je objavila ruska novina Moskovsky Korrespondent 2008. godine. Kremlj je to odmah demantirao. Novina je ugašena u roku od deset dana.

Nagrađivana sportašica, političarka i direktorica, osvajačica dvije olimpijske medalje, ušla je u Dumu kao članica Putinove stranke 2007. godine. Nije se baš naradila pa je za nju 'izmišljena' funkcija predsjednice vijeća NMG-a, medijske grupacije u Rusiji poznate po čudnim zajmovima i još čudnijem bogaćenju onih bliskih njoj.

LUKSUZ PUTINOVE LJUBAVNICE Kad Putin ljubi, onda ne štedi: Alina ima stanove vrijedne 39 mil. dolara, a tu su i jahte i vile

'Putin s Kabajevom živi u vili u šumi'

Nedavna istraga otkrila je kako Alina, njezina majka, baka i sestra ukupno posjeduju čak deset stanova u najboljim 'dijelovima' Moskve i Sankt Peterburga, kao i više zemljišta i nekretninu u Sočiju.

Ukupna vrijednost tih nekretnina po njihovoj je procjeni oko 39 mil. dolara.

Sad se u novoj istrazi otkriva, tvrdi Daily Mail, da bivša gimnastičarka i Putin žive u luksuznoj palači s djecom koju skrivaju od 'običnih' Rusa. Kako prenosi neovisni medij Proekt, Kabajeva i Putin žive u šumskoj palači u Valdaju.

Vladimir Putin i Alina Kabajeva

Ranije se pisalo da gimnastičarka s Putinom ima više djece, ali to nije potvrđeno, kao ni to da su ikad bili zajedno.

Čuvaju iz zaštitari, Putin dolazi oklopnim vlakom

Proekt piše kako Putin i Alina žive u VIP naselju gdje ih 24 sata čuvaju zaštitari.

Putin je naredio gradnju ove vile čim je došao na vlast, a zahtijevao je da bude oblikovana kao Sankt Peterburg. 

- Ovdje se kriju. Tijekom ove istrage naši su novinari otkrili brojne poveznice o Alini i Putinu i činjenice o vezi ruskog predsjednika i njegove ljubavnice. Putin se 2013. razveo od bivše prve dame Ljudmile, ali nikada nije prestao voljeti Valdaj. Ovdje je doveo svoju novu ljubavnicu - prenosi Proekt, koji tvrdi da se vila nalazi blizu 'zlatne kuće' koju je izgradio dok je bio u braku s Ljudmilom.

NAJMISTERIOZNIJA ŽENA RUSIJE 'Putinova' Alina se pojavila u Moskvi: Mjesecima se vjerovalo da se skriva u Švicarskoj...

Blizu je i pristanište za čamce.

- Od njega se može brodom do dvorskog parka koji je na ogromnoj parceli. Tu je i golemi spa kompleks. Na mjesto nekadašnjeg helidroma postavili su malu karting stazu, duboko u šumi je izgrađeno i veliko dječje igralište - navodi Proekt i dodaje kako Putin do ovog mjesta ide svojim osobnim oklopnim vlakom.

POGLEDAJTE VIDEO: ODBILA GA VEĆ NA SPOJU NA SLIJEPO

Idi na 24sata

Komentari 46

  • titin pionir 04.03.2023.

    U JAMERICI jutros panikaJoe zaboravio obuč pelene 

  • Rosa56 02.03.2023.

    Boji se on vlastite sjene, djaba sve bogastvo ja mu nebi u kozu ,, hvalllla,,,,

  • max2017 02.03.2023.

    prosječni seoski lola ima više od života i(i od žena) nego ovaj minijaturni -maketa gnom,.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare