To je to što me zanima!

Tajna akcija 'Križ': Rat frakcija, jedna od njih želi inaugurirati Kolindu i dobro je platiti...

NOVI EXPRESS Tko je čovjek koji gura Kolindu Grabar Kitarović? Marko Đukić našao se 2010. godine pod povećalom novinara jer je imao ista primanja kao i šef države, premijerka, predsjednik Sabora...
Vidi originalni članak

Premda je do izborne skupštine u Hrvatskom crvenom križu ostalo oko pet mjeseci, borba za fotelju predsjednika itekako se zakuhava. Sve glasnije se spominje kako će aktualni predsjednik Josip Jelić nakon ovog mandata ići u mirovinu, pa se traži dovoljno “utjecajan” nasljednik. Zasad se ističe jedna nasljednica. U tom kontekstu našlo se, naime, i ime bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Do jučer je kotirala kao nasljednica Jensa Stoltenberga, a sad figurira kao nasljednica Josipa Jelića.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • nedam se 16.09.2024.

    Koje kužine. Užas. Vjerovati svećenicima i političarima, za mene je, jednako imbecilnosti

  • Luna777 16.09.2024.

    Interesantno je kako se jedni ljudi u sve razumiju, bez obzira na spremu mogu biti na svim radnim mjestima i primati (pre)veliku plaću. Važno je samo da imaš plavu partijsku knjižicu. Kolinda je postala influencerica sa putovanja, i sad je neki guraju za PreCjednicu Crvenog križa? Ups! Nespojiva mi je sa tom funkcijom za potrebite! A gdje je Kika?

  • MateoIvan74 16.09.2024.

    Najbolje bi bilo da ova fufa ode u časne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare