To je to što me zanima!

Svjedok o nesreći kod Bjelovara u kojoj su stradala djeca: 'Curica je tu ležala, spašavali smo ih...'

Quadom koji je registriran kao traktor bez dozvole je upravljala 13-godišnja djevojčica, koja je vozila još dvoje djece od 13 i 14 godina. Sve troje djece ima teške tjelesne ozljede.
Vidi originalni članak

Troje djece sletjelo je quadom s ceste u jarak i udarilo u betonski most u Bulincu kod Bjelovara, a svjedoci su za Dnevnik Nove TV ispričali što se događalo.

- Curica je tu ležala bez svijesti, još se vide tragovi krvi, a motor je bio na ulazu. Odmah smo dovezli suncobran i polijevali ih vodom. Odmah sam zvao Hitnu pomoć - kroz suze je rekao susjed Franjo.

Quadom koji je registriran kao traktor bez dozvole je upravljala 13-godišnja djevojčica, koja je vozila još dvoje djece od 13 i 14 godina. Sve troje djece ima teške tjelesne ozljede.

RAVNATELJICA POTVRDILA Petero djece u teškom stanju u bjelovarskoj bolnici: 'Troje je u šok sobi, jedno se bori za život'

Podsjetimo, u tri različite nesreće na području Bjelovara u petak su teško stradale čak četiri djevojčice rođene 2011. godine te dječak rođen 2010. godine.

- U svega par sati primili smo petero teško ozlijeđene djece. Troje ih je stradalo u padu s quada. Dvije djevojčice su 2011. godište, a jedan dječak je 2010. Primljeni su u petak kasno navečer te su zadobili teške tjelesne ozljede i nalaze se na jedinici intenzivne. Jednu smo djevojčicu noćas hitno operirali. Imala je tešku ozljedu glave i operiran joj je mozak, još uvijek je u životnoj opasnosti. Pod daljnjim je praćenjem neurokirurga. Drugo dvoje je trenutno van životne opasnosti, ne znamo još kako će se razviti dalje situacija s njima. Pod intenzivnim su mjerama nadzora - kazao je za 24sata dežurni kirurg OB Bjelovar, prim. dr.sc. Branko Fila, specijalist opće kirurgije, subspecijalist vaskularne kirurgije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Garraa22Witch 23.06.2024.

    Sve više ima qadova(imam i sama) i olakotno se shvaćaju,,bez kaciga ,opreme to se jurca,,jako su moćni,opasni i brzi,,posebno kad se skine blokada,,djeci brz oporavak

  • Slovenac xtrem 23.06.2024.

    Mislim da se jedno vrijeme to s..nje neće dirati,ili se varam ako se jači model ne kupi.Molimo za klince da se oporave.

  • atol 23.06.2024.

    Ovaj put djeca su bila korak do bisera" Bog ih je uzeo."Samo da se oporave i samo da barem ne bude onog drugog puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare