To je to što me zanima!

Svjedočila žena koju je suprug drogirao i dovodio muškarce da je siluju: 'Zar nemaju mozak?'

Dominique Pélicot priznao je da je drogirao svoju tadašnju suprugu sedativima i lijekovima za smirenje, a zatim zvao desetke nepoznatih muškaraca, koje je regrutirao online, da je siluju
Vidi originalni članak

Bivša supruga Francuza, optuženog da je tjerao nepoznate muškarce da je siluju dok je bila drogirana, izjavila je na sudu da nikada nije pristala na takvo što.

- Nikada, ni na trenutak, nisam dala pristanak svom bivšem suprugu ni tim drugim muškarcima - rekla je Gisèle Pélicot (72) na suđenju svom bivšem suprugu Dominiqueu (71) i pedesetorici drugih muškaraca koje je on pozvao da je siluju.

Dominique Pélicot priznao je da je drogirao svoju tadašnju suprugu sedativima i lijekovima za smirenje, a zatim zvao desetke nepoznatih muškaraca, koje je regrutirao online, da je siluju između 2011. i 2020. godine, piše Guardian.

STRAVA ŠOKIRALA FRANCUSKU Drogirao ženu da je drugi siluju. Francuski monstrum priznao: 'Ja sam silovatelj kao i svi ostali'

- Ovi muškarci su degenerici. Počinili su silovanje... Silovanje je silovanje. Kad vide ženu koja spava u krevetu, zar se nitko nije zapitao? Zar nemaju mozga? U stanju u kojem sam bila nisam mogla reagirati. Bila sam u komatoznom stanju. Videozapisi to pokazuju. Život mi je uništen - rekla je na sudu.

- Osjećala sam se poniženo u sudnici tijekom ispitivanje odvjetnika obrane - rekla je Dominique, nakon što su insinuirali da je bila pijana ili sudjelovala u dogovorenoj igri.

- Nazvali su me alkoholičarkom i sudionicom svega - zaključila je. Iako je godinama imala neobjašnjive rupe u sjećanju i ginekološke probleme, Gisèle Pélicot rekla je da nije bila svjesna silovanja sve dok policija nije pronašla fotografije na računalu njezina supruga i obavijestila je o tome.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lolita 29 19.09.2024.

    dozivotno bi ga zatvorila, monstrum

  • JurekJuric 19.09.2024.

    A možda je i uživala pa se sad pravi grbava...?

  • @sve_je_laž 19.09.2024.

    Ma kom se diže na ovu. To bi bila dovoljna obrana za oslobađajuću presudu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare