To je to što me zanima!

Svinjska gripa stigla u BiH, a lijekovima je istekao rok

Žena (24) je prije tjedan dana došla iz Južne Amerike u Banju Luku. Razbolila se i otišla je liječniku. BiH nema ni lijekova ni testova za virus
Vidi originalni članak

Djevojka (24) je prije tjedan dana doputovala iz Južne Amerike u posjet svojoj obitelji u Banju Luku. Razbolila se i otišla je liječniku. Rezultati Instituta Torlak u Beogradu pokazuju da ima svinjsku gripu. Trenutno je dobro i u kućnoj je izolaciji. Ministar zdravstva Republike Srpske pokušava smiriti situaciju te kaže da mjesta panici nema jer je riječ o gripi koja izaziva manju smrtnost od sezonske. No u BIH Tamiflua nema, a još nisu ni nabavili brze testove za virus H1N1, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • stipob666 01.07.2009.

    ma. svinjska gripa kao i pticija gripa je umjetno stvorena u laboratoriju. tako veliki mocnici kontroliraju broj stanovnika na planeti, a u drugu ruku farmaceutska industrija ubire lovu iz ljekova. lijek za svinjsku gripu postoji, samo... pustimo ljude da pate i da umiru pa cemo onda kad budu u panici ubrat miljone na ljekovima. sve su to govna!!!

  • Beauty Ass 01.07.2009.

    Nevjerojatno je koliku su paniku napravili s tom gripom, a ništa opasnija nije od obične gripe koja je daleko veća epidemija i donosi, dakako, kud i kamo veći broj smrtnih slučajeva. Mislim kakvi ljekovi su potrebni za takozvanu \"Svinjsku\" gripu (koja uopće nema veze sa svinjama, niti je može imat)? Gripa kao gripa mora se preležat uz odgovarajuće antibiotike i mnogo tekučine što već svi znamo.

  • labelwriter 01.07.2009.

    aaa dice u bosnu,ka da oni nemaju drugi problema !

Komentiraj...
Vidi sve komentare