To je to što me zanima!

Svinjogojci još na punktovima, u Vladi uskoro sastanak oko suzbijanja afričke svinjske kuge

Premijer Andrej Plenković održat će sastanak s članovima Vlade i predstavnicima nadležnih institucija u vezi suzbijanja afričke svinjske kuge u Zagrebu
Vidi originalni članak

Svinjogojci u istočnoj Slavoniji i dalje su na prosvjednim punktovima u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kod graničnog prijelaza Županja-Orašje i u Vođincima te u Osječko-baranjskoj županiji, u Potnjanima, prenosi HRT. Traže razgovor s Vladom RH.

OČEKUJU DOGOVOR Svinjogojci s 40 traktora blokirali cestu Đakovo - Našice, pristižu i novi poljoprivrednici

Premijer Andrej Plenković (53) održat će u 9 sati sastanak s članovima Vlade i predstavnicima nadležnih institucija u vezi suzbijanja afričke svinjske kuge u Zagrebu. 

- Ukoliko dođe do dobre volje da se završi ova agonija, ovih ljudi ovdje na cesti, da postignemo one stvari što tražimo - da se Hrvatska država i sela i županije pogođene svinjskom kugom, da se stave na noge - rekao je Tomislav Pokrovac, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog sela za HRT.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • sex pistols 29.11.2023.

    Bitno da su lopovi iz HDZ odbili ponuđeni lijek za kugu iz Australije....lopovi uništili ste Slavoniju

  • Oksimoron_1 29.11.2023.

    Ne samo svinjogojci, svi poljoprivrednici, svi koji žive od uzgoja stoke, povrća, peradi, voća - gotovo skroz su uništeni. Pa mi smo zatrpani mesom iz EU - Rumunjske i dr., iz Argentine, voćem iz Turske, Rumunjske, Bugarske, Španjolske, SAD-a, jajima iz Italije?!, maslinovim uljem iz Italije?!, orasima iz SAD-a.... Uništili ste sve , baš sve

  • Kenny 29.11.2023.

    kaj to znači da svakom seljaku u Slavoniji moram kupiti pajceka da nebi ostal gladan do slijedeče "svinjokolje" koja je velika tradicija kod Raspudića,Kekin ,Benčić,Bulj,Grmoja,Grbin ..... !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare