Prisjetite se okusa iz bakine kuhinje i obradujte svoje ukućane starim receptima na vaš način. Dubrovačka rozata, zagorski štrukli, slavonski čobanac, istarska jota, lička krumpirica... hrvatskih specijaliteta je bezbroj. Za vas smo izdvojili najbolje. Bez obzira na to želite li pripremiti slasna svinjska rebra u padeli, jednostavnu, a tako neodoljivu višku pogaču, zgotoviti večeru u pola sata ili zadiviti goste rožatom s narančom; prigristi pogačice s čvarcima ili krumpirove pole sa sirom i pancetom, u ‘‘Hrvatskoj narodnoj kuharici” pronaći ćete recepte baš za vas. Zasladite se labinskim slatkim krafima, iskoristitite dunje za kotonjatu i uživajte u okusima u kojima se uživa generacijama.
Osim toga, hladniji dani idealni su za povratak tradicionalnim jelima koja ne samo da će obradovati ukućane i prizvati okuse iz bakine kuhinje nego i iskoristiti obilje jesenskih plodova.