To je to što me zanima!

Šušnjar će voditi gospodarstvo: Mario Radić ovom imućnome odvjetniku maksimalno vjeruje

Izvori kažu kako je omiljen u društvu: 'Šeću tako jednom Škoro i Šušnjar po Tkalčićevoj ulici, a ekipa koja sjedi po terasama kafića se dere: 'Di si Ante legendo!'. Nitko nije Škoru zvao...'
Vidi originalni članak

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava je potvrdio da će novi ministri u Vladi biti bivši HDZ-ovac iz Trilja Ivan Šipić, bivši HDZ-ovac Josip Dabro, te Ante Šušnjar. Odvjetnik Ante Šušnjar (41), kojega Domovinski pokret predlaže za ministra gospodarstva, osoba je od najvećeg povjerenja zamjenika predsjednika stranke Marija Radića. Šušnjar je stečajni upravitelj, član predsjedništva stranke, član Časnog suda koji je izbacio Miroslava Škoru, dolazi iz imućne obitelji, a upravo na njega je Radić prenio svoje poslovno carstvo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 31

  • Australian 17.05.2024.

    Citamo vas ko stari bukvar svi vi negativni komentatori, vama je zao sto vasa mala zaba drecavica Bencicka nije uspjela

  • tuti fruti 11 16.05.2024.

    Kroz cijelu kampanju dp nije vikao ko će biti premjer.Nije vikao koje ministranstva trebaju dobit.Dp je jedini imao program.Dp je tražio da svi desni idu sa dpeom,a oni su se ismjijavali sa dpeom.Sada bolje da svi šutite i da sami sebe ne sramotite.Tako i jovanović da šuti svi koji su se vratili a bili u koaliciji 21.Jer su hrvatsku ekonomiju odveli u smeće.To je domet znanja koalicije 21.

  • fantom 48 16.05.2024.

    Kako se to veli? Radićev kvisko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare