To je to što me zanima!

Evo što sve Šuica ima: Dionice, zemljište, kuća u Dubrovniku...

Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije Dubravka Šuica objavila je na stranicama Komisije izjavu o financijskim interesima uoči ovotjednog saslušanja pred odborima Europskog parlamenta..
Vidi originalni članak

Dubravka Šuica na stranicama Europske komisije objavila je što sve posjeduje, uoči ovotjednog saslušanja pred odborima Europskog parlamenta. Pitanje vrijednosti njene imovine prvi je pokrenuo GONG.

Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije Dubravka Šuica objavila je na stranicama Komisije izjavu o financijskim interesima, uoči ovotjednog saslušanja pred odborima Europskog parlamenta.  Iz dokumenta se vidi da Šuica ima 69 dionica Atlantske plovidbe.

Od nekretnina njen suprug ima obiteljsku kuću u Dubrovniku, stan u Zagrebu, vikendicu u Blidinju u BiH te kuću pokojnih roditelja i zemlju na Pelješcu gdje je suprug u djelomičnom vlasništvu. 

Šuica je spomenula i kuću u Cavtatu koja se gradi od 1988. godine, a o kojoj je jučer objavila status na Twitteru. Kaže da je kuća naslijeđena od pokojnih roditelja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 205

  • belladonna 01.10.2019.

    E, ja ću vam nešto reći, a vi me onda razapnite! Ovdje je riječ o političarki i razumljivo je da ju razvlačite, ali...ako do neke 60. godine starosti niste priskrbili ama baš ništa, baš nikakvu imovinu nemate..tu nešto ne štima! Dugo sam se opravdavala pred onima koji su rekli.."lako tebi, ti imaš novaca", a onda sam shvatila i rekla...Ne, ja nemam novaca, ja sam svoje potrošila na sve to što vidite da imam! Nego VI imate! VIniste ništa priskrbili, VI imate negdje u banci gomilu novaca! Jer otprilike smo startali s iste pozicije, dvije, otprilike iste plaće, dvoje djece...znači, start nam je isti! Pitanje je..na što ste potrošili novac? Što su vaši prioriteti?! Ne generaliziram, da se razumijemo!

  • dysko_lija 01.10.2019.

    zanimljivo. radis za cca 15 000kn u Saboru, a imas ustedevine u milijunima eura na računu plus toliko nekretnina da sam sobom nosis blokić da koju ne zaboravis. Kako je moguce da to nasim vlastima, zakonodavcima i provoditeljima zakona nije sumnjivo? Sramota od države.

  • adika 01.10.2019.

    Ovo sve što se događa a politikom , HDZejom i ostalim sranjima u ovoj državi postaje bljutavo i tera ljude van iz države a one koji ostanu tera na povraćanje.Pa čak i neke članove vladajuće stranke , koji su nakon 20 i više godina postali pošteni , jer se nisu okoristili i nakrali .

Komentiraj...
Vidi sve komentare