To je to što me zanima!

Sudar u Dubravi: 'Sletio je u dvorište, srušio i cijeli plakat'

Koliko sam vidio, čovjek je prošao kroz crveno. Skoro je mene udario, okrenuo sam se da vidim je li okej, priča nam čitatelj koji se zatekao na raskrižju Čulinečke i Avenije Dubrava u Zagrebu
Vidi originalni članak

Užasni prizori stižu nam iz zagrebačke Dubrave, gdje je jedan automobil udario u dvorišnu ogradu, zbog čega je između ostalog srušio i cijeli jumbo plakat.

- Skoro je mene udario, okrenuo sam se da vidim je li okej. Mislim da nitko nije ozlijeđen - priča nam čitatelj koji je snimio fotografije nesreće u Zagrebu.

SUDAR KOD ĐURĐEVCA Bez vozačke i pod 'gasom': Prešao u drugu traku, sudario se s drugim autom i odšetao

Iz PU zagrebačke kratko su nam potvrdili da su zaprimili dojavu o prometnoj nesreći na Aveniji Dubrava u subotu oko 11 sati, u kojoj je jedno vozilo sletjelo s kolnika. Kako dodaju, radi se o samo materijalnoj šteti.

- Čovjek je sletio u dvorište, ne znam ni sam kako. Samo sam prolazio, ovdje je prije bila kuća, srušili su je neki dan. Hitne i policije nije bilo - rekao nam je drugi čitatelj.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 20.02.2022.

    Zna li netko od novinara kakvu kaznu je dobio za počinjene prekršaje navedeni Boško Dimitrijević? Ili je sudski postupak još u tijeku, do zastare?

  • 20.02.2022.

    Nakon što je Boško Dimitrijević (67), vozeći Audi 5 u ponedjeljak oko 14.30, doslovno pomeo osam parkiranih auta na Aveniji Dubrava, ugrozio nekoliko života i potom završio u vozilu prevrnutom na krov nasred tramvajske pruge, zagrebačka policija ga je kazneno prijavila za obijesnu vožnju. Njegove cestovne vratolomije zabilježilo je nekoliko nadzornih kamera na potezu od 200-tinjak metara duž avenije, a vozač je završio u KBC-u Rebro, gdje su mu utvrđene lakše ozljede. Ako mu se i sudskim putem dokaže krivnja, prijeti mu do tri godine zatvora.

  • prokurator 19.02.2022.

    ijope u našoj dubravi. strah me pustit ženu u kupovinu..  :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare