To je to što me zanima!

Sud u Ljubuškom opet je odbio žalbu: Buntić ostaje na slobodi

Bivšeg rukometaša je supruga Klara prijavila 22. rujna zbog nasilja u obitelji. Rekla je da ju je pretukao u njihovoj obiteljskoj kući u kojoj su živjeli s devetomjesečnim sinom...
Vidi originalni članak

Općinski sud u Ljubuškom ponovo je odbio žalbu Tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona u vezi predmeta protiv bivšeg rukometaša Denisa Buntića (41), prenosi Dnevni avaz

IĆI ĆE U PRITVOR? Poništili su odluku o puštanju Buntića. Opet odlučuju o tome na sudu gdje mu radi mama

'Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Ljubuškom dana 3.10.2023. godine, donijelo je rješenje kojim se odbija žalba Kantonalnog Tužiteljstva ZHK Široki Brijeg, te rješenje suca za prethodni postupak ovog suda broj 63 0 K 047548 23 Kpp 2 od 29.9.2023. godine potvrđuje u potpunosti', odgovorili su sa suda. 

Majka Buntića je dugogodišnja zaposlenica Općinskog suda u Ljubuškom. Nakon prve žalbe kojom je Buntić pušten na slobodu te su mu određene mjere zabrane, Izvanraspravno vijeće je tražilo izuzeće. Međutim, Kantonalni sud u Širokom Brijegu je to odbio, budući da, kako su naveli, predsjednik Izvanraspravnog vijeća nije bio nadležan za upućivanje zahtjeva. Potom je postupak vraćen na početak, a sudac za prethodni postupak je, ponovo, prema Buntiću odredio mjere zabrane. Posljednja žalba Tužilaštva ZHK rezultirala je na isti način.

NOVA-STARA ODLUKA SUDA Denis Buntić ostaje na slobodi, sud u Ljubuškom na kojem mu radi mama opet odbio pritvor

Denisa Buntića je supruga Klara prijavila 22. rujna zbog nasilja u obitelji. Rekla je da ju je pretukao u njihovoj obiteljskoj kući u kojoj su živjeli s devetomjesečnim sinom. Tijekom pretresa kuće, pripadnici Policijske uprave Ljubuški su pronašli cijeli arsenal oružja, automatske puške, pištolje, zolje, lovačko oružje, streljivo.  

Idi na 24sata

Komentari 53

  • eva60 05.10.2023.

    Eto ima svega i u drugoj državi

  • žuja je zakon 05.10.2023.

    Opet mi brišete . Gospodo , da čovjek od 150 kg prebije ženu od 55 kg posljedice bi bile drugačije. Ona je namjestila mobitel na snimanje i iscenirala galamu. Nije prva ni poslhednja. Imate čak odvjetnike koji ih instruiraju što i kako da naprave da bude uvjerljivo.

  • grga76 05.10.2023.

    Nju ŝtiti Gospa a njega HDZ

Komentiraj...
Vidi sve komentare