To je to što me zanima!

Stvorili se redovi ispred Gradske Plinare Zagreb. Građani: 'I da je skuplje, ostala bih s domaćim...'

Ako građani ne naprave ništa, nažalost, automatski će biti, pa i protiv svoje volje, po odluci HERA-e, prebačeni na Međimurje plin, rekao je gradonačelnik
Vidi originalni članak

Ja želim svoje domaće, i da je skuplje malo, ostala bih isto, rekla je Davorka za Dnevnik HRT-a dok je čekala red ispred zagrebačke plinare. Neki građani ne žele postati korisnici Međimurje plina koji je nakon odluka HERA-e dobio javnu opskrbu plinom za područje Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića. Svi korisnici Gradske plinare Zagreb  Opskrba imaju još 13 dana da odlaskom u poslovnicu, elektroničkim putem ili poštom popune obrazac i potpišu novi ugovor ako žele i dalje ostati u zagrebačkoj plinari. U protivnom postat će korisnici Međimurja plina.

- Sigurniji smo vjerojatno s njima, jer ova promjena što se tiče Međimurje plina - pitanje je koliko će to trajati, niža cijena i tako - rekao je Ante.

10 CENTI JEFTINIJE Tomašević je pozvao građane da prijeđu u GPZGO: 'Nema rizika, plin je jeftiniji. Rok je 23. rujna'

- Ako građani ne naprave ništa, nažalost, automatski će biti, pa i protiv svoje volje, po odluci HERA-e, prebačeni na Međimurje plin. Znači, imaju rok do 23. rujna da, kad dobiju pismo, vrate ugovor i obrazac za promjenu opskrbljivača i tada, ako to naprave, ostat će na GPZO-u, koji se dosad pokazao kao pouzdan partner - rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević. 

Dodao je kako će cijena plina biti 10 centi niža od cijena  pružatelja javne usluge Međimurje plina. Gradonačelnik je istaknuo i kako cijena neće rasti za potpisano razdoblje od godinu dana. 

ŠTO ĆETE IZABRATI? ANKETA Hoćete li prijeći na Međimurje plin ili ostajete kod Gradske plinare Zagreb?

- S obzirom na okolnosti koje će se dogoditi na tržištu otvara nam se mogućnost da danas, sutra mi također ponudimo i cijenu tržišnog ugovora i cijenu koja bi također mogla biti niža od postojeće cijene konkurenata - rekao je Nenad Hranilović, direktor Međimurje plina. Inače završen je natječaj za zapošljavanje, a uskoro će otvoriti i svoj ured u Zagrebu.

- Nije fokus samo da otvorimo prostor, mi se prije svega kroz te prostore, kroz urede, želimo približiti građanima Zagreba, odnosno kupcima u opskrbi u javnoj usluzi - kaže Hranilović. Korisnika na području grada Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića ima gotovo 300 tisuća.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ŽAC FERRY 12.09.2024.

    Izgubiš na natječaju SVOJOM krivicom,i onda,kad vidiš da nije prošlo ideš žicati,moljakati ljude...pa koliko nisko možeš pasti...žalosno za plakati...🤣🤣🤣

  • dalda 11.09.2024.

    Ova ekipica stvarno nema pametnijeg posla pa čeka ispred plinare,nevjerojatno!Pa i TTac je priznao da će ušteda(pod uslovom da međimurci ne ponude bolju cijenu) biti 2,3 € godišnje,ovisno o potrošnji. Imali su 2 natječaja i nisu ponudili konkurentnu cijenu pa sad kmeče,plaćaju reklame u medijima a gradonačelnik hoda okolo i reklamira plinaru na svakom koraku...banda nesposobna i bahata,pljuc.

  • muškarčina_1 11.09.2024.

    Ma tak je bilo prije tri godine sa eon-plinom i svi smo prešli u plinaru isto se bude dogodilo sada ako plin poskupi plinara bu digla cijene a Međimurje plin je u javnoj nabavi i on nebu pa vas pitam jeli vam pametno prelaziti u plinaru a Senf vas mulja ko i do sada MUZEMO

Komentiraj...
Vidi sve komentare