To je to što me zanima!

Studenti su uplaćivali novac na aplikaciju za menze. Tvrtka ide u stečaj, sad ne mogu do novca?

Iz Studentskog centra su potvrdili dugovanja za srpanj, kolovoz i dio rujna 2024. godine te da im je dostavljena kartica kupca sa stanjem ukupnog dugovanja i opomena
Vidi originalni članak

Više nije moguće koristiti WeaPay aplikaciju za plaćanje u studentskim menzama, priopćio je Studentski centar u Zagrebu još prošlog tjedna, a razlog su neispunjene financijske obveze tvrtke WeaPay d.o.o. prema SC-u.

- Zbog nepodmirenih obveza WeaPaya prema Studentskom centru u Zagrebu više nije moguće plaćanje putem aplikacije. Poštovani studenti, molimo vas da ne uplaćujete svoja sredstva na WeaPay aplikaciju. Studentski centar u Zagrebu nije vlasnik WeaPaya te ne upravlja sredstvima na aplikaciji - priopćili su.

NOVI PRIJEDLOG PRAVILNIKA Studenti u strahu da će se kvaliteta obroka u Studentskim centrima smanjiti: 'Bojim se...'

Iz Studentskog centra za portal Srednja.hr potvrdili su dugovanja za srpanj, kolovoz i dio rujna 2024. godine te da im je dostavljena kartica kupca sa stanjem ukupnog dugovanja i opomena. Nisu htjeli otkriti o kolikom je dugu točno riječ. Pokrenuli su i postupak prisilne naplate, ali i da je direktor tvrtke WeaPay d.o.o Renato Baksa podnio prijedlog za otvaranje stečajnog postupka.

Nije poznato koliko je studenta koristilo ovaj način plaćanja, ali iz Studentskog navode da je to oko 10 posto ukupnih transakcija u sektoru Studentska prehrana. Studentski centar u Zagrebu nije vlasnik te aplikacije, već je WeaPay bio samo jedno od dostupnih sredstava plaćanja u menzama. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare