To je to što me zanima!

Strava u Vinkovcima: Radnik rezao plinsku cijev i zapalio se. Ozlijedio se i jedan vatrogasac

Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su 47-godišnjaka s vidljivim opeklinama prevezli u bolnicu
Vidi originalni članak

U 12,05 zaprimljena je dojava da je na raskrižju ulica Marije Jurić Zagorke i Ante Starčevića u Vinkovcima izbio požar koji je zahvatio jednu osobu. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su 47-godišnjaka s vidljivim opeklinama prevezli u OŽB Vinkovci radi pružanja liječničke pomoći.

Prema prvim saznanjima, požar je izbio kada je 47-godišnjak, koji radi na rekonstrukciji plinovoda, rezao plinsku cijev. U tijeku je očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara i inspektorom zaštite na radu.

Kako doznajemo, u OŽB Vinkovci 47-godišnjaku su utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život. Prilikom intervencije, ozlijeđen je i vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci, kojemu je također pružena liječnička pomoć u OŽB Vinkovci.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 10.07.2024.

    Zapalio se???. Zahvatio ga je plamen uslijed iskrenja kod rezanja. cijevi i istjecanja plina iz instalacija. Kakva vrhunska nepismenost u izražavanju.

  • tico123 10.07.2024.

    i kod mene je strava s mojom mirovinom a političari jadni dižu si 40 posto

  • tupadjija 10.07.2024.

    dobro, jel na kraju uspio otpilit ili ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare