To je to što me zanima!

VIDEO Staklo u Splitu izrezalo 24 ljudi, u bolnici su zadržali dvoje, među njima i curu (16)

Podsjetimo, malo poslije ponoći rasprsnuo se izlog robne kuće kraj ulaza u noćni klub Central u središtu Splita, a veliki komadi teškog stakla zasuli su mlade koji su nestrpljivo čekali red
Vidi originalni članak

Čak 24 mladih ozlijeđeno je u srijedu iza ponoći kada je prsnulo staklo na izlogu šoping centra u središtu Splita zbog naguravanja na ulasku u noćni klub.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi ozlijeđeni su strani državljani iz Švedske i Njemačke u rasponu od 16 do 20 godina i svi imaju ubodne i rezne rane. Dvoje pacijenata je zadržano na bolničkom liječenju, riječ je o 16-godišnjakinji i 20-godišnjaku. Oboje su dobro i oporavljaju se dok su ostali ozlijeđeni otpušteni na kućnu njegu.

UŽASNI PRIZORI Strava u centru Splita: Prsnulo staklo izloga kraj noćnog kluba, krhotine su razrezale 24 ljudi

Podsjetimo, malo poslije ponoći rasprsnuo se izlog robne kuće kraj ulaza u noćni klub Central u središtu Splita, a veliki komadi teškog stakla zasuli su mlade koji su nestrpljivo čekali red.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema do sada utvrđenom došlo je do puknuća staklene stijenke uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub, izvijestila je splitska policija.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • stari mudrac 04.07.2024.

    Da je staklo bolje kvalitete ne bi bilo ozljeđenih. Tko je dao odobrenje za rad objekta bez sigurnosnog stakla koje se rasprsne kao auto-staklo? Zar moraju staklene površine izloga biti opasnost za građane?

  • liliZG2.0 03.07.2024.

    kakav vam je to naslov, kao da je staklo samo od sebe odlučilo puknuti i izrezati mladež.....bolje bi vam bilo ispitati istinu i koliko se te mladeži naguravalo po tom staklu da je nešto kao izlog puknulo.

  • Bartuličina mama 03.07.2024.

    24 ljudi? valjda 24 osobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare