To je to što me zanima!

Strava u Sloveniji: Ubio sestru i ranio troje pa presudio sebi

Susjedi napadača su u šoku. Medijima su ispričali kako je muškarac bio pristojan i marljiv. Vjeruju kako je zbog bolesti izgubio razum. Čekao je amputaciju noge
Vidi originalni članak

U mjestu Stražišče kod Kranja 69-godišnji muškarac je nešto poslije podneva upucao svoju sestru, a ranio njezinog supruga, svojeg polubrata i njegovu ženu, javlja 24ur. Nakon pucnjave je presudio i sebi. 

Motivi krvavog pohoda još nisu poznati no zna se da je ubojica bio šećerni bolesnik koji je čekao amputaciju noge. Govorio je da će 'sve pobiti' ako mu zbog dijabetesa odrežu nogu. 

Kako piše 24ur, muškarac je pucao na dvije lokacije. Prvo se dovezao do kuće svojih susjeda u Stražišču gdje je pucao na 35-godišnjakinju i 42-godišnjaka. Zatim je otišao do susjedne ulice gdje je ušao u kuću i ustrijelio 73-godišnju ženu, za koju se neslužbeno doznaje da je njegova sestra i njezinog 77-godišnjeg supruga. Policija je objavila kako vjeruje da je nakon napada počinio samoubojstvo. 

Žurnal24 piše kako su iz ljubljanskog Kliničkog centra objavili da je dvoje ranjenih izvan životne opasnosti dok je jedna žrtva u teškom stanju. 

Susjedi napadača su šokirani. Slovenskim medijima su ispričali ako je muškarac bio pristojan i marljiv čovjek, a vjeruju kako je zbog teške bolesti izgubio razum. 

- Ljudi su bez posla, bez novca, živci su im 'tanki', nije čudo da ljudima 'pukne film' - rekla je jedna susjeda. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Kako vjetar puše 19.09.2012.

    Eh, pao mu šećer...

  • marinchii 19.09.2012.

    a tako ih je malo, a još se ubijaju ccccc :D...šalu na stranu, užass, svaki dan sve više i više u bojstva i to međuobiteljska :///

  • mixer 19.09.2012.

    Još i ktome po profesiji, Slovensko inteligentan Sudac Porotnik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare