To je to što me zanima!

Strava u Njemačkoj! Djevojčica iz Srbije nožem ubila sestru (7)? Ne može kazneno odgovarati!

Kako piše Bild, radi se o obitelji iz Srbije. Djevojčicu (13) još nisu ispitali. Istražitelji sumnjaju da je izbola šest godina mlađu sestru pa nazvala hitnu. Curica je preminula u bolnici
Vidi originalni članak

Majka bi uvijek kuhala uz otvoreni prozor. Nikad nismo znali koliko je ljudi u tom stanu jer su se stalno izmjenjivali, rekli su susjedi za Bild o strašnoj tragediji koja je potresla Leipzig u petak navečer. Čini se da je 13-godišnjakinja nožem izbola svoju sestru (7) koja je kasnije umrla u bolnici!

Kako piše Bild, radi se o obitelji iz Srbije, a roditelji u vrijeme tragedije nisu bili kod kuće. Policajci su bili stanom i u subotu. Istražitelji pokušavaju shvatiti što se točno dogodilo. Prema dosadašnjim informacijama i dokazima koje imaju policija i tužiteljstvo, starija sestra izbola je mlađu i potom pozvala hitnu.

Ne može kazneno odgovarati

- Poziv je stigao u 19.15 sati - rekao je glasnogovornik policije Josephin Sader. Kad su liječnici stigli u stan pronašli su teško ozlijeđenu djevojčicu. Imala je ubodne rane po tijelu.

Djevojčicu (13) koju sumnjiče da je izbola šest godina mlađu sestru odveli su u posebnu kliniku. Još je nisu ispitali. Prema njemačkom zakonu djevojčica ne može kazneno odgovarati jer je mlađa od 14 godina.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Novax 27.10.2024.

    susjedi nisu znali koliko ih je, mijenjali se? Znači Brazilci ne Srbi.

  • dobar loš zao No1 27.10.2024.

    Krv nije voda .

  • red_34 27.10.2024.

    Clanak s curicom koja je ubila sestru se moze komentirati, ali clanak o djetetu koje maltretira pol HR se ne moze komentirati. Indikativno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare