To je to što me zanima!

Strava u BiH: Majka zatukla kćer čekićem pa pobjegla i ostavila dva oproštajna pisma

Tijekom očevida utvrdili smo da je žena imala povredu u predjelu potiljka glave. Danas će obaviti obdukciju, javlja glasnogovornik
Vidi originalni članak

Žena (64) osumnjičena je da je ubila vlastitu kćer (31) jutros oko 1:15 u Tuzli (BiH). Policijskoj stanici je muškarac prijavio da je pronašao beživotno tijelo žene. Policijajci su izašli na teren i zatekli strašnu scenu.

- Tijekom očevida utvrdili smo da je žena imala povredu u predjelu potiljka glave. Danas će obaviti obdukciju - javlja glasnogovornik Tužiteljstva TK Admir Arnautović.

Avaz doznaje da je riječ o stravičnom zločinu koji je najvjerojatnije počinila majka žrtve. Na mjestu događaja pronašli su i čekić te dva njena oproštajna pisma. Za majkom traje intenzivna potraga.

- Sve raspoložive jedinice su na lokaciji - javlja policija BiH. Djevojka koja je ubijena je bila teško bolesna, doznaje Avaz.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Old Kresoje 07.10.2024.

    Nisu objavljeni detalji tih oproštajnih pisama. Oni bi možda objasnili i zašto je to napravila. Prvo mi na pamet pada kao razlog da je u pitanju bila velika patnja uslijed bolesti.

  • Čobo 07.10.2024.

    Mozda nije kako se cini jer ako je kcer bila tesko bolesna mozda nije vise mogla trpiti bolove pa je molila majku da joj pomogne, mozda je majka psihicki bila rastrojena zbog cijele situacije i nemoci. U svakom slucaju cekic je okrutan nacin za takvo nesto.

  • sanjic zp 07.10.2024.

    Majka tu ni M od majke nema🤮🤮sta sebe nisi zatukla smrduljo jedna😤😤

Komentiraj...
Vidi sve komentare