To je to što me zanima!

Strava! Odrubio je glavu mami, tati i psu! Pjevao Tinu Turner dok su ga policajci privodili

Muškarca iz Kalifornije priveli su nakon stravičog ubojstva u srpnju. Odrubio je glave svojim roditeljima i psu. Na ulici je napao radnike, a policajci su pucali na njega. Dok su ga privodili počeo je pjevati...
Vidi originalni članak

Odrubio je glave svojim roditeljima i obiteljskom psu. Jedna od glava bila je izložena na pultu. Joseph Gerdvil iz Kalifornije, prekriven krvlju, divljao je i nerazgovjetno urlao te napao radnika na ulici koji je radio u blizini, piše New York Post.

Policija ga je pronašla u odmah nakon stravičnog ubojstva 9. srpnja, kojeg je prijavila njegova nećakinja. Gerdvil je svom rođaku poslao fotografije obezglavljenih roditelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada mu je jedan od policajaca naredio da se smiri, Gerdvil je krenuo prema njemu, na njih je bacio tešku lopatu, a jedan od policajaca ispalio je pet metaka na njega s udaljenosti od oko tri metra. Prva tri metka nisu imala gotovo nikakav učinak na 41-godišnjaka, ali nakon četvrtog pao je na tlo i počeo krvariti.

Njegovo nepredvidivo ponašanje postalo je još čudnije kada je, dok su mu stavljali lisice, počeo pjevati. 

- Volim vas... Žao mi je što ćete morati umrijeti - rekao je u jednom trenutku, a potom dodao: "Samo me dokrajčite. Pucajte mi u glavu, molim vas. Preklinjem vas". 

Stigla je Hitna pomoć, a Gerdvil je jezivo zapjevao hit Tine Turner iz 1984. godine, kao i Stevieja Wondera. Hitno su ga prebacili u obližnju bolnicu. Suočava se s dvije optužbe za ubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • liliZG2.0 26.08.2024.

    siroti pesek

  • specijalka. 26.08.2024.

    Kakav zombi!😳 Tri metka ispaljena u njega a on još hoda i tek ga četvrti sruši! 😳

  • 26.08.2024.

    Luđaka je trebalo odmah nasmrt izrešetati .

Komentiraj...
Vidi sve komentare