To je to što me zanima!

Strava na Floridi: U raljama aligatora pronašli tijelo žene

Vlasti su priopćile da je aligator humano ubijen i uklonjen iz plovnog puta prije nego što je policijski ronilački tim izvukao ostatke tijela žene
Vidi originalni članak

Aligator od četiri metra ubijen je na Floridi nakon što su u njegovim raljama pronašli ostatke tijela žene, priopćila je policija.

Svjedok Jamarcus Bullard ispričao je da je u kanalu Largo vidio aligatora kako u ustima drži donji dio torza. Ured šerifa okruga Pinellas naveo je da je životinja ubijena i potvrdio da su ostaci 41-godišnje Sabrine Peckham pronađeni u vodi. Uzrok smrti se istražuje.

VIDEO: 'NOĆNA MORA' Ulovili čudovišnog aligatora i postavili rekord. Ima više od 4 metra i 360 kila: 'Jedu nam pse'

Bullard je išao na razgovor za posao kada je ugledao aligatora s nečim što je isprva izgledalo kao lutka u ustima.

- Primijetio sam da ima tijelo u ustima, donji dio trupa. Kad sam to vidio, otrčao sam ravno do vatrogasaca - prisjetio se u razgovoru za lokalnu televiziju Fox 13.

Nesretna žena je živjela u kampu za beskućnike u blizini šumovitog područja, istaknula je njena obitelj. 

- Vjeruje se da je možda hodala do ili od svog kampa u blizini potoka u mraku i aligator ju je napao iz vode. Nitko ne zaslužuje ovako umrijeti - napisala je Breauna Dorris, koja se predstavila kao kći žrtve.

Vlasti su priopćile da je aligator humano ubijen i uklonjen iz plovnog puta prije nego što je policijski ronilački tim izvukao ostatke tijela žene.

AMERIKANCA NAPAO ALIGATOR OD TRI METRA Otišao se pomokriti iza lokala, upao u jezero, aligator mu otkinuo ruku: 'Nije kraj svijeta'

Pojavila se snimka koja prikazuje golemog aligatora izvaljenog pored ceste okruženog policijom i vozilima hitne pomoći, piše BBC.

Obližnji stanovnici rekli su da su već vidjeli male aligatore na tom području, ali ne veličine životinje pronađene u ovom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pink_Panther24 25.09.2023.

    a sta je radila u vodi,jel to njegovo staniste ili nije?? mozd ase utopila..zasto je zivotinja kriva

Komentiraj...
Vidi sve komentare