To je to što me zanima!

Strava kraj Okučana: Autom je usmrtio dijete (13) pa pobjegao

Na dijete je naletio nepoznati vozač s nepoznatim vozilom, a koji je napustio mjesto događaja. Policija je za njim pokrenula veliku potragu
Vidi originalni članak

U petak oko 20:43 sati u prometnoj nesreći u Cagama  u općini Okučani poginulo je dijete (13). Na dijete je naletio vozač s vozilom, a koji je potom napustio mjesto događaja.

- Očevid policijskih službenika je u tijeku te ćemo po završetku dostaviti cjelovitu informaciju - izvijestili su iz policije.

S obzirom da se vozač udaljio s mjesta nesreće, policija je prvotno izvijestila kako tragaju za vozačem te su pozvali sve koji su nešto vidjeli da im se jave. Međutim, ubrzo je pronađen.

- Prošao sam tuda nakon nesreće, sve je bilo puno policije. Nisam vidio što se dogodilo, čuo sam samo da je vozač pobjegao, a dijete stradalo. Nisam vidio to vozilo - rekao nam je čitatelj.

Kako neslužbeno doznajemo hitna i policija su došle na mjesto događaja i pokušali su spasiti dječaka, ali bezuspješno. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PetarLu17 24.08.2024.

    Ako ima hdz iskaznicu neće u zatvor, bit će krivo poginulo dijete, isto kao što ni Bane ne odgovara za poginulog oca dvoje djece.

  • OsRh031 24.08.2024.

    u zatvor na doživotnu i svaki dan mu kožu gulit dok ne krepa smeće ono...

  • Mustafa Burkan 23.08.2024.

    To je zato sta se u rvatistanu ne provode zakoni.. posebno za hdz sincice oni mogu ubit koga oce tatica podmaze i rjeseno.. sramotna drzavo

Komentiraj...
Vidi sve komentare