To je to što me zanima!

Strava kod Đakova: Muškarca i ženu pronašli su mrtve na parkingu groblja u Viškovcima

Tijela muškarca i žene pronađena su oko 11.25 sati na parkiralištu mjesnog groblja u Općini Viškovci kod Đakova. U tijeku je očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti
Vidi originalni članak

Osječka policija izvijestila je kako su oko 11.25 sati dobili dojavu da su u općini Viškovci kod Đakova pronađena dva mrtva tijela na parkiralištu mjesnog groblja.

Kako doznajemo, radi se o muškarcu i ženi, a pronašli su ih mrtve u automobilu.

U tijeku je očevid, a provode ga policija i Županijsko državno odvjetništvo.

Više informacija znat će se nakon očevida.

 

Idi na 24sata

Komentari 337

  • najiram 10 18.06.2021.

    ma partizani  rade  na  širenju  straha  i  nemira...ubijaju  iz  zasjede..Moše Pijade: Palimo, pucajmo, obećavajmo pljačke da privučemo ljude komunizmu! Ovo je dio govora Moše Pijade, srbijanskog komuniste i ideologa komunizma, u originalu na srpskom jeziku. On je izogvoren na I. zasjedanjz AVNOJ-a 1942. u Bihaću najbolje oslikava strategiju osvajanja vlasti: “… Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom… Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo učiniti beskćnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelj svakog blagostannja, reda i mira…”to  su  promjene  koje  nudi  možemo i partija fašistička..

  • dhtc 17.06.2021.

    R.I.P.

  • dalijan 17.06.2021.

    Mozda penzioneri ,čekali dobru penziju🥺

Komentiraj...
Vidi sve komentare