To je to što me zanima!

Strašne snimke iz Crne Gore: Vjetar čupa drveće. Ima mrtvih

U Čanju je usred oluje poginuo radnik, a na Lištici je jedan poginuo od udara groma, objavila je Radio Televizija Crne Gore kojoj je to potvrđeno iz policije. U Luci Bar pale vjetar je srušio velike dizalice
Vidi originalni članak

Nevrijeme koje je u ponedjeljak zahvatilo Hrvatsku, navečer je stiglo u Srbiju. U utorak ujutro oluja je pogodila i Crnu Goru. 
U Ulcinju je puhao orkanski vjetar koji je nosio sve pred sobom! U kratkom razdoblju palo je puno kiše pa su poplavile i prometnice. 

Pogledajte video

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Dvoje mrtvih

U Čanju je usred oluje poginuo radnik, a na Lištici je jedan poginuo od udara groma, objavila je Radio Televizija Crne Gore kojoj je to potvrđeno iz policije. U Luci Bar usred jakog vjetra pale su velike dizalice. Jedan čovjek je lakše ozlijeđen.

- Odjednom se sve smrklo kao da je noć. Nakon toga je krenula tutnjava. Vjetar je čupao crjepove, cigle su posvuda na ulici. Počupalo je i drveće - rekao je svjedok iz Nikšića.

Mnoge kuće i objekti su poplavljeni, a pod vodom je i centar Budve. Kaos je i u Podgorici gdje su polomljena stabla zaustavila promet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

 


 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Z.g.b 02.07.2024.

    Jel se smocile cigare?

  • Matador_1 02.07.2024.

    To je zbog rezolucije…koja nema veze sa cg, a desilo se prije 90 godina…

  • Pahuljica 48 02.07.2024.

    Koliko je nevrijeme bilo jako ,čak je i crnogorce iz kreveta izvuklo( šala mala)

Komentiraj...
Vidi sve komentare