To je to što me zanima!

Strašna tragedija u Austriji: Mladi bračni par iz BiH poginuo u nesreći, dijete (2) je u bolnici

Mladi bračni par je preživio nesreću, ali su naposlijetku oboje preminuli u bolnici. Njihovo dvogodišnje dijete koje je bilo s njima u autu trenutno je u bolnici
Vidi originalni članak

Strašna tragedija u Austriji, mladi bračni par iz BiH poginuo je u teškoj prometnoj nesreći. Austrijski mediji javljaju kako je s njima u autmobilu bilo njihovo dvogodišnje dijete koje je u bolnici. Muškarac je imao 33 godine, a žena 28 i oboje su iz okolice Cazina, prenosi Fenix Magazin.

Blic piše kako je do nesreće došlo u petak oko 16.25 sati na autocesti, nakon što je 33-godišnjak automobilom naletio na automobil 65-godišnjeg Austrijanca koji je vozio ispred njega. Uslijed sudara automobil bračnog para je proklizao, udario u zaštitnu ogradu pa se zaustavio među stablima na nasipu.

Mladi bračni par je preživio nesreću, ali su naposlijetku oboje preminuli u bolnici. Vozač iz vozila u koje su udarili prošao je bez ozljeda, a zbog ove nesreće je autocesta A12 bila zatvorena sat i pol vremena.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • dinamary 15.09.2024.

    Jebenti brzinu, ne razumin zasto mnogi prebrzo voze? 

  • Luna777 15.09.2024.

    Prestrašno. Uvijek me zateku ovakve tragedije kada mladi ljudi izgube život. Sućut.

  • 龍出生 15.09.2024.

    Tako je, lupetajte gluposti... nema veze sto je u pitanju Tesla i sto je najvjerovatnije doslo nekakve greske s elektronikom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare