To je to što me zanima!

Strašna nesreća na A3: Dvoje mrtvih u sudaru kamiona i auta, jedan čovjek završio u bolnici

Sjeverni dio ceste je zatvore zbog očevida: U sudaru kamiona i auta između Okučana i Novske smrtno je stradalo dvoje ljudi
Vidi originalni članak

Policija je izvijestila da se u petak oko 15 sati na autocesti A3 između Okučana i Novske dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i auto. 

PROMETUJE SE OBILAZNO Kilometarske kolone na A3 zbog nesreće: 'Napravljen je hitan koridor, nekome je i pozlilo...'

Od posljedica nesreće dvoje ljudi je smrtno stradalo, a jedan čovjek je prevezen u bolnicu u Novoj Gradišci. Kako neslužbeno doznajemo, u nesreći su stradali mlađi muškarac i žena.

POLICIJA O NESREĆI U BARANJI Još jedna smrt na hrvatskim cestama: Vozač (41) automobila smrtno stradao kod Karanca...

Sjeverna strana ceste je zatvorena zbog očevida kojeg vodi zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Sisku. Iz HAK-a upozoravaju da je nastala kolona dugačka 6 kilometara te da se vozi obilazno županijskom cestom Okučani - Novska. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Pero Vetrenjača 01.06.2024.

    Jel moguće, vozi djete od 2 godine, 240 i live stream na face? A na ruci zlatno prstenje i debela narukvica.

  • Zg90 31.05.2024.

    Nit kamioni krivi nit auti krivi sve je do vozača imaš Ženu djecu u autu gledaj da si što više u desnoj traci a ne u lijevoj na autocesti i drži razmak za sve vozače osobnih auta poruka.Znam i ja opizdit kad sam sam 240-250 Al kad imam nekog u autu desna traka 100 tempomat razmak iza kamiona 85 kamion 90 ništa me to ne košta kad je gužva u lijevoj traci na autoputu.

  • To je jedanaesterac 31.05.2024.

    Autocesta od Novske prema istoku puna rupa, neravnina. Opasna za vožnju. Sramota za što naplaćuju cestarinu. Ali to je slika odnosa države i odgovornih prema istoku Hrvatska. Još jednom neka vas je sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare