To je to što me zanima!

Strancu kod Bjelovara pronašli hrpu oružja! Puške, prigušivače

Iz policije podsjećaju da je ovo način postupanja kada policija ima saznanja da netko nezakonito posjeduje oružje, streljivo ili eksplozivna sredstva
Vidi originalni članak

Bjelovarska policija u utorak je temeljem naloga suda pretražila obiteljsku kuću i druge prostorije stranom državljaninu (62) te pronašla razno oružje i streljivo, javlja bjelovarsko-bilogorska policija.

POZIVAJU NA AKCIJU Ručne bombe, eksploziv, mine: Građani iz Đurđevca i Karlovca predali su policiji hrpu oružja

Pretragom je oružje i streljivo njega oduzeto. Policija je pronašla startni pištolj s pripadajućim spremnikom, zračnu pušku, malokalibarsku pušku s tri pripadajuća spremnika i optikom, prigušivač pucnja na cijevi puške, optiku za brzo gađanje, prednji i zadnji mehanički ciljnik te 208 komada streljiva.

ON ZAVRŠIO S PRIJAVOM FOTO U Varaždinu pronašli hrpu oružja i droge kod muškarca i djevojke! Nju su odmah priveli

Vezano za startni pištolj i zračnu pušku, daljnje postupanje je u vidu prekršajnog postupka jer se radi o oružju C kategorije koje nije prijavljeno sukladno odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Policija za postupanje na malokalibarsku pušku nastavlja daljnji rad te nakon čega slijedi adekvatna prijava.

DETALJI DRAME VIDEO U majici HOS-a upao je na Rebro, imao je startni pištolj. Po Zakonu on ne spada u oružje

Iz policije podsjećaju da je ovo način postupanja kada policija ima saznanja da netko nezakonito posjeduje oružje, streljivo ili eksplozivna sredstva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jedan ja 03.10.2024.

    "Stranac" je vjerojatno onaj koji još nije izvadio Domovnicu, a došel je prek Save...

  • tuti fruti 11 03.10.2024.

    Stranac nema ime i prezime?Ispada izmišljeni događaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare