To je to što me zanima!

Stiže kiša i grmljavina: Za cijelu obalu je na snazi meteoalarm!

I u danima pred nama bit će promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima te nestabilno
Vidi originalni članak

Uz promjenjivo oblačno vrijeme, izvirit će i Sunce. Ponegdje će pasti kiša i pljuskovi, prijepodne uglavnom na Jadranu i krajevima uz njega, a prema večeri i u središnjim te istočnim predjelima. Krajem dana se duž obale očekuju i pljuskovi praćeni grmljavinom, na sjevernom Jadranu mjestimice moguće i izraženiji. 

Puhat će slab do umjeren jugoistočni i istočni vjetar, na istoku lokalno s jakim udarima, zbog čega je na području cijele obale na snazi žuti meteoalarm koji označava potencijalno opasno vrijeme. Osim zbog vjetra, meteoalarm je za područje Kvarnera i Istre upaljen i zbog grmljavinskog nevremena.

Najniža jutarnja temperatura zraka bit će od 8 do 12, a na Jadranu između 14 i 17 °C. Najviša dnevna većinom bit će od 18 do 23 °C.

I u danima pred nama bit će promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima te nestabilno. Mjestimična kiša bit će češća u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, a posebice su u četvrtak navečer i u noći na petak mogući izraženiji i lokalno obilniji pljuskovi praćeni grmljavinom. U subotu će biti sunčanije uz rijetku oborinu.

Vjetar će na kopnu puhati slab do umjeren jugoistočni i istočni, a na istoku na udare i jak, od petka jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo, ponegdje i olujno, u petak u postupnom slabljenju i okretanju na jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Temperatura zraka neće se znatnije mijenjati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare